Olga Moreno somrient, amb jaqueta vermella i fons neutre

La germana d'Olga Moreno no es mossega la llengua: «Serà aviat i sortirà a la llum»

A través de les seves xarxes socials assegura que la família està tranquil·la i que tot és una manipulació televisiva

La polèmica que envolta el documental protagonitzat per Rocío Carrasco ha tocat tots els elements que formen part de la trama principal, però també comencen a pronunciar-se aquells familiars i cercles pròxims dels implicats. L'última a fer-ho és la germana d'Olga Moreno, que ha emergit com a defensora d'Antonio David Flores, a través d'una trucada telefònica a Telecinco, i per descomptat, amb publicacions a les xarxes socials.

Des del 22 de març a través d'Instagram la germana d'Olga Moreno ha publicat la seva opinió defensant el nucli familiar dels Flores davant el fum que s'ha aixecat. En algunes de les imatges es poden observar frases en contra de la versió de Rocío Carrasco i sobretot, atesa a una suposada manipulació mediàtica contra els col·laboradors de Telecinco. En la seva opinió aquests tertulians estan fent mal al seu entorn amb les declaracions que es plantegen i que, assegura, atempten contra la decisió de la justícia.

Des que Antonio David Flores fos expulsat de la cadena de 'Mediaset' en què treballava com a comunicador, tant ell com Olga Moreno han vist compromesa la seva presència per participar en el programa 'Supervivientes'. I així és com una de les germanes de la parella de l'exguàrdia civil ha decidit prendre cartes en l'assumpte i respondre a les informacions vinculades a la seva família.

«Això demostra un cop més la manipulació que tenim a la televisió»

Aquesta és una de les frases que acompanyaven les 'stories' publicades per la familiar. En una d'aquestes donava suport a un vídeo de Rocío Flores en resposta al documental de la seva mare, d'altra banda, en un altre esmentava un vídeo en el qual es podia observar a Irene Montero, entrevistada a la cadena de 'Mediaset', parlant sobre el cas de violència de gènere que suposava el testimoni de Rociíto. En aquest es poden observar comentaris com «La justícia no deu ser mediatitzada», «això demostra una vegada com va Espanya» o «Quina vergonya i manipulació, senyors».

En un altre esmentava la resposta que Antonio David havia donat al canal de Telecinco sobre el seu actual estat d'ànim, i ho corroborava amb el següent argument: «Els que et coneixem bé, no necessitem cap prova, però malauradament hi ha gent molt dolenta i poc intel·ligent que creuen a cegues sense conèixer la veritat. Massa gent està amb tu 'cuñaíto' i la veritat només té un camí i sortirà a la llum... Força!».

Rosa Moreno ha continuat amb la seva pluja de publicacions adreçada a la família Flores, i aquest cop referint directament a la seva germana: «A la meva germana i a la seva família se l'han jugat fredament i meticulosament. Fa un any que van gravar aquest documental i espereu fins ara per jutjar la violència de gènere».

També ha tingut unes paraules per Paz Vega, a qui esmenta al costat del col·lectiu feminista: «I a totes les feministes com Paz Vega en què us baseu per opinar i jutjar sense saber. Esteu fent molt de mal a la meva família. El karma, la veritat i la justícia sempre surt a la llum i serà aviat».