Olga Moreno a 'Supervivientes' l'abril de 2021

La germana d'Olga Moreno comparteix una foto de Rocío Carrasco i carrega contra ella

Continua carregant contra tot i contra tots per defensar la dona d'Antonio David

Olga Moreno s'ha convertit en protagonista de l'actualitat. I no només per la seva participació a 'Supervivientes' sinó també, i sobretot, per la sèrie documental de Rocío Carrasco. I és que la filla de la Jurado ha desemmascarat a Olga, la dona del seu ex (Antonio David). Així, ha revelat les mentides que aquesta ha dit durant anys. Una circumstància que ha propiciat que les xarxes carreguin contra Olga, titllant-la de falsa.

Precisament per aquesta circumstància la cunyada de l'esmentat ex Guàrdia Civil, Raquel Moreno, ha decidit prendre cartes en l'assumpte. No ha volgut quedar-se callada en cap moment i ha començat a defensar a ultrança la seva germana.

En concret, en les últimes hores ha retuitat una fotografia de Carrasco a través del seu compte de Twitter per atacar-la durament.

Raquel comparteix la foto

L'últim episodi de l'esmentada docu-sèrie va revelar que Olga Moreno havia mentit sobre un episodi ocorregut al jutjat. I és que durant molts anys va explicar que Rocío, en aquesta situació, s'havia negat a saludar el seu fill (David Flores). No obstant això, es va descobrir que res més lluny de l'explicat, que els fets havien estat d'una altra manera.

Precisament el que es descobrís què havia passat, va ocasionar que les xarxes esclatessin contra l'esposa d'Antonio David. Una dona, aquesta, que cada vegada està perdent més suports i que, a més, està mostrant una cara desconeguda a 'Supervivientes'. Per aquest motiu es van incrementant els comentaris en contra seu.

Per això, la seva germana, Raquel Moreno, ha volgut sortir en defensa seva. Bé, ha optat per atacar durament Rocío Carrasco. I ho ha fet retuitat una publicació d'un altre internauta on posa en dubte la filla de Rocío Jurado.

En concret, ha retuitat una fotografia on la protagonista de la docu-sèrie apareix rient al costat de Fidel Albiac, David Valldeperas i Raúl Prieto. Instantània, aquesta, que ha estat acompanyada del següent comentari: «Quina tristesa, quin dolor! Per això, està maltractada psicològicament. Ja es veu com pateix la pobra dona».

Unes paraules que venen a deixar palès que si una dona ha patit maltractament no pot tornar a somriure. I sembla que la germana d'Olga està absolutament d'acord amb aquesta afirmació, tenint en compte que l'ha compartit.

La polèmica per la publicació

Aquesta fotografia de Rocío Carrasco i el missatge que l'acompanya ha generat un gran enrenou en xarxes socials. I és que són moltes les persones que han carregat contra el que es vol transmetre. Bona mostra d'això són comentaris que han deixat a Twitter, com ara aquests:

  • «Qui hagi estat maltractada vol dir que ha d'estar tota la vida amargada, sense amics, tancada i sense riure?».
  • «És molt trist veure el poc que enteneu sobre el maltractament. Jo he estat maltractada molts anys i treballo en una fundació de dones maltractades. Es somriu quan se surt d'això i amb molta més força. Apreneu i informeu-vos pel bé de totes les que hem viscut això».

Més accions de Raquel Moreno

La germana d'Olga no només es dedica a retuitar publicacions per defensar aquesta o carregar contra Carrasco. Si és el cas, també ha optat per llançar advertències a cares famoses que estan defensant a ultrança a Rocío. Bona mostra d'això és que ha optat per atacar directament a Carlota Corredera.

Així, no ha dubtat a dir-li: «Aquesta senyora només té fixació cap a la meva germana i la nostra família. Carlota, vaig a per tu també!!! És vergonyós que davant de milions de persones estiguis dient tantes barbaritats. (...) Per què no parles de la teva filla? Per què no parles del càmera del teu marit?».

És més, fins i tot ha arribat a publicar altres paraules en to molt contundent, com aquestes: «Diré que tota persona, cadena, programa, productora i un llarg etcètera que insulti, humiliï, calumniï i menyspreï a la meva germana serà denunciat/da i faré el que sigui necessari».

Queda clar que la Raquel Moreno acaba de 'pujar al carro' de la fama.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.