Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

La germana de Paquirri assegura haver vist el seu germà després de la seva mort

Canales Rivera ha afirmat que la seva mare ha tingut contacte espiritual amb el seu oncle, el torero Paquirri

Canales Rivera ha acceptat una pregunta del concurs de 'Sálvame', 'Quiero dinero'  sobre la seva mare, Teresa Rivera, i que sense saber-ho, ha acabat implicant també al seu oncle, el torero Paquirri. Jorge Javier Vázquez li ha preguntat si la seva mare va participar en el passat en una sessió d'espiritisme per poder comunicar-se amb el seu germà i aquest ha respost afirmativament.

Aquesta sessió va ser recollida per alguns mitjans de comunicació i avui s'ha recordat el seu contingut per boca de Kiko Hernández que ha tingut accés a algun dels fragments de conversa que va tenir Teresa Rivera amb el seu germà.

Els col·laboradors de 'Sálvame' li han preguntat a Canales el motiu de què això es fes en presència dels mitjans de comunicació, cosa que hauria de ser íntim i només formant part d'això la família més íntima, evitant que transcendís.

La resposta del nebot de Paquirri ha estat molt clara, afirmant que ho van compartir amb la premsa perquè estaven passant un moment econòmic molt complicat, i això els permetia reflotar l'economia familiar, en un moment on la feina escassejava, i que en aquesta ocasió es podria solucionar exposant-se com a participant de continguts televisius i que després també es recollirien en les principals portades de les revistes d'aquest país.

Aquesta hipotètica conversa entre Teresa Rivera i Paquirri tindria com a contingut una xerrada centrada en la rapidesa de la mort del torero, fet que Teresa hauria recriminat al seu germà, el mateix temps que li donava detalls sobre la companyia que tenia en el cel, el lloc on hauria anat després de morir a conseqüència de la corrida fallida que va realitzar a la plaça de Pozoblanco i que li va costar la vida després que els metges no encertessin les cures que se li van realitzar a la mateixa plaça.

Paquirri, va afirmar a la seva germana que al cel estava molt ben acompanyat de la resta de la família, explicant que s'havia trobat amb els seus pares i que l'estaven cuidant tan bé com feia ella amb ell quan estava en vida.

Isa Pantoja també va parlar amb Paquirri després de morir

Creem o no en les presències després de la mort, el cas és que Paquirri no seria la primera vegada que contactaria amb algú que es troba viu. Isa Pantoja filla ha explicat en multitud d'ocasions que quan era petita, ella mateixa va interactuar amb Paco, com ella es referia al torero, una cosa que va intentar verbalitzar de petita i que encara recorda com si hagués sigut ahir mateix.

La germana de Kiko Rivera ha narrat diverses vegades a la televisió que un dia, quan era petita, va començar a parlar amb l'home que apareix en el quadre que es troba a la porta de Cantora, una obra gegant i que està protagonitzada per Paquirri. Isa va ser sorpresa per una amiga de la seva mare rient descaradament, i aquesta dona li va preguntar pel motiu de les seves rialles, ja que en aquest moment es trobava sola i sense la presència de ningú més.

En aquest moment la nena li va dir que el senyor del quadre li estava fent riure i que era molt divertit. Davant d'això, l'amiga d'Isabel Pantoja es va espantar molt i aquesta història s'ha acabat donant com a certa, ja que Isabel Pantoja també ha explicat això en alguna ocasió públicament.

Altres persones que han passat per Cantora en algun moment també han parlat d'aquesta presència. Pepi Valladares, exassistent d'Isabel Pantoja, va revelar també fa pocs dies que ella sempre ha notat la presència de Paquirri i que, quan passes per la porta de la qual era la seva habitació, sents un gran calfred que et fa pensar que allà hi ha alguna cosa més que una habitació buida.

Tant és així que, quan Valladares treballava a la casa, afirma que creuava els passadissos corrent pel temor de sentir alguna presència i que vingués per part d'algú que no estigués en vida. Sigui com sigui, si Paquirri tornés a aixecar el cap en aquest moment, el més segur és que se sorprendria amb tot el que ha passat amb els béns que ell va deixar en vida.