Fotomuntatge de Gloria Mohedano i Rocío Jurado

La germana de Rocío Jurado fa una cosa que ningú s'esperava amb l'herència

Rocío Jurado va deixar a la seva família un gran patrimoni que ara corre perill

Aquestes últimes setmanes, Rocío Jurado torna a estar d'actualitat gràcies al programa 'Montealto: regreso a la casa'. I és que la seva filla gran, Rocío Carrasco, l'ha homenatjat recordant anècdotes de la seva vida i parlant de com era a nivell personal. A més, ha deixat la família en evidència.

Ha quedat demostrat que els germans de 'la més gran', Gloria i Amador Mohedano, i els seus cunyats han mentit pel que fa a alguns temes». És més, Rociíto, amb qui no tenen relació, s'ha referit a ells com «una manada de males bèsties” que només es mouen per interès econòmic. I potser té raó sobre això últim, segons el que s'ha publicat avui.

Sembla que la germana de l'artista ha fet una cosa amb l'herència que la deixa en mal lloc. I és que ha hipotecat doblement la casa que la Jurado li va llegar a Chipiona.

Foto familiar de fa anys de Rocío Jurado, José Ortega Cano, Rocío Carrasco i els seus fills
La casa que Rocío Jurado tenia a Chipiona està en perill | GTRES

 

Gloria Mohedano, la germana de Rocío Jurado, fa una cosa inesperada amb l'herència

Rocío Jurado va deixar ben lligat el testament i va convertir la seva primogènita, Rocío Carrasco, en la major beneficiària del seu patrimoni. Però també va llegar part de l'herència als seus altres dos fills, Gloria Camila i José Fernando, i fins i tot als seus germans, Gloria i Amador. Els va deixar ben posicionats, però sembla que no tothom ha sabut fer bon ús del que va rebre.

Bona mostra d'això és que, segons publica avui la revista 'Lecturas' en exclusiva, la germana de la Jurado s'ha endeutat. Tant és així, que en aquests moments té doblement hipotecada la casa que Rocío li va deixar a la seva localitat natal. Una casa de 370 metres quadrats, amb 540 metres quadrats de superfície, que és des d'on la família veu la processó de la Verge de Regla.

L'habitatge té un gravamen de 133.147 euros. El 2012, la tieta de Rociíto va rubricar la primera hipoteca per 92.594,77 euros. La segona va arribar el 2019 i va augmentar 40.553 euros.

Primer pla de Gloria Mohedano sent interceptada per reporters
Gloria Mohedano té doblement hipotecat el casalici que Rocío Jurado li va llegar | Europa Press

Sobre aquest immoble, 'Lecturas' indica que està taxada per a subhasta en uns 644.725 euros.

Així, tot apunta que la germana de 'la més gran' i el seu marit, José Antonio, tenen problemes econòmics. Fins i tot s'ha dit que no treballen i que la situació en què es troben explica aquesta actitud. Sí, els interessa que una revista o un programa de televisió els pagui per concedir una entrevista i parlar de la seva neboda.

La finca de Rocío Jurado també és a la corda fluixa

De la mateixa manera, en aquesta exclusiva es deixa de manifest que hi ha un altre llegat de Rocío Jurado que està en perill. Ens referim a la finca Los Naranjos, que la va deixar als seus dos germans en titularitat al 50%.

S'indica que la part que correspon a Amador està embargada des del 2016. El motiu és que ell té un deute amb Hisenda que arriba als 337.626 euros.

Amador Mohedano assenyant amb el dit índex
Amador Mohedano té embargada la seva part de la finca | GTRES

Aquesta situació fa perillar la finca, perquè si el germà de la Jurado no saldés el deute, aquesta part de l'herència sortiria a subhasta. Una situació que posaria Gloria Mohedano en una situació complicada. S'hauria de posar d'acord amb el propietari nou o directament hauria d'adquirir la part que no és seva.

Vaja, que els germans de la cupletista no han sabut aprofitar bé el llegat que els va deixar, segons 'Lecturas'. Estan endeutats, per uns motius o altres, i veient perillar l'herència de 'la més gran'.