YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La germana de Sara Carbonero envia un missatge a Iker Casillas

Sara Carbonero i Iker Casillas decideixen mantenir una bonica amistat per tal que els seus fills no pateixin la separació

Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia
Irene Carbonero, germana de Sara, ha deixat un comentari en una fotografia d'Iker Casillas | Cedida


La ruptura sentimental entre el porter de la Selecció Espanyola i la periodista esportiva no ha agafat per sorpresa al seu cercle més proper, que pot estar tranquil perquè Sara Carbonero i Iker Casillas han assegurat que mantindran una bona amistat per tal que els seus fills, Martín i Lucas, no pateixin les conseqüències.

«Mantindrem el respecte, l'afecte i l'amistat. La nostra prioritat és, des de l'afecte i el compromís, compartir el benestar i l'educació dels nostres fills i protegir-los perquè creixin en un entorn estable i saludable», han afirmat Sara i Iker en un comunicat a través de les xarxes socials.

La germana de Sara Carbonero manté una bonica amistat amb Iker Casillas

Irene Carbonero, germana de Sara, també ha manifestat l'amistat que manté amb l'exporter a través d'un missatge a Instagram: «Cara d'interessant», ha escrit Irene en l'última publicació que ha fet el madrileny al seu perfil oficial. En la fotografia, apareix Iker Casillas a Sevilla, on es rumoreja que ha compartit el cap de setmana amb una altra dona. 

Captura de l'missatge d'Irene Carbonero i la resposta d'Iker Casillas
Irene Carbonero deixa un dolç missatge en el perfil d'Iker Casillas | Instagram

Després d'onze anys d'amor, és molt difícil començar una nova vida. De fet, Sara Cabonero ha compartit una imatge en què es pot veure com encara no s'ha tret la seva aliança de compromís.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Iker viatja fins a Sevilla

Després d'anunciar la ruptura, Sara i Iker han decidit agafar camins diferents. Mentre la periodista es va deixar veure acompanyant els seus fills a una festa d'aniversari i xerrant amb altres mares, Iker va decidir viatjar fins a Sevilla.

Segons informen diversos mitjans de comunicació, ja feia temps que la parella no compartia moments junts, encara que residien en la mateixa casa. No obstant això, tot és pau i harmonia, o almenys així ho ha manifestat Irene Carbonero amb el comentari que ha deixat a Instagram.  

Sara i Iker són conscients que la premsa del cor els segueix en tot moment per saber com estan gestionant la separació. Tant el porter com la periodista cuiden la seva intimitat i, a més, han confessat que no donaran cap classe de declaració sobre el motiu de la ruptura.

«Amb aquestes paraules demanem que es respecti la nostra intimitat. Aquestes seran les úniques paraules públiques que farem en el present i en el futur. Moltes gràcies per la vostra comprensió», han conclòs en el comunicat.


Comentaris

envia el comentari