El pla de la família d'Ana Obregón per ajudar-la a seguir endavant

Família i amics acompanyen a l'actriu en un dels pitjors moments de la seva vida

Imatge d'Ana Obregón després de sortir de casa amb el cotxe
Ana Obregón no aixeca cap després de la mort del seu únic fill | Gtres

Fa poc més d'un mes que Álex Lequio va morir a conseqüència del càncer que patia, sumint a tota la família en un profund dolor. Però res és comparable al sofriment que deu estar sentint la seva mare, Ana Obregón, la qual està patint des de llavors. Sempre al costat del seu fill, va decidir deixar la seva feina per centrar-se en ell i donar-li tot el seu suport en el que va ser el pitjor moment de la seva vida.

Dos anys lluitant contra vent i marea que posaven fi a la vida del jove amb tan sols 27 anys. En aquest moment tot es va acabar per l'actriu, res ni ningú podia fer res per alleugerir-li el dolor. «Es va apagar la meva vida», publicava a les seves xarxes socials després del fatal desenllaç.

L'actriu està vivint amb la seva germana

Mentre Alessandro Lequio ha tornat a la seva feina com a col·laborador a 'El programa de Ana Rosa', tots els ulls estan posats en Ana Obregón, qui va decidir deixar la casa que compartia amb el seu fill per traslladar-se amb una de les seves germanes i així no sentir el buit que la marxa del seu fill ha deixat a casa seva.

Celia i Amalia, germanes d'Ana Obregón, visitant-la a casa després de la mort del seu fill
Les germanes d'Ana Obregón són un gran suport per l'actriu en aquest moment | Gtres

La família Obregón sempre ha estat una família molt unida i en aquesta ocasió tots s'han bolcat en l'actriu i no se separen d'ella en cap moment. Les seves últimes publicacions a les xarxes socials van aixecar la preocupació entre els seus, ja que era evident que no pot superar el dolor que ara mateix sent.

Ana Obregón està «feta pols»

Perdre un fill és una cosa que va contra natura i al que uns pares mai poden fer front, i per això les seves germanes saben que no hi ha res que puguin dir-li per animar-la, i tan sols es limiten a donar-li l'afecte i l'amor que necessita.

Les seves germanes, Celia i Amalia, que van estar amb Ana des del primer moment i s'han convertit en el suport més gran de l'actriu, explicaven l'última hora sobre el seu estat assegurant que, tot i que la família intenta fer tot el possible per animar-la, Ana «està feta pols». A més, també han expressat el seu desig de passar l'estiu a Mallorca on esperen que Ana els acompanyi instal·lant-se a la casa familiar de la Costa de los Pinos.