Els germans Roca faran el menú del sopar dels Premis Oscar

Cuinaran plats de tradició familiar amb sabors del Mediterrani

Els germans Roca dissenyaran el menú del sopar dels Premis Oscar
Els germans Roca dissenyaran el menú del sopar dels Premis Oscar | Europapress

Els germans Roca, coneguts cuiners catalans, han estat seleccionats per ser els encarregats d'una important feina. Dissenyar i cuinar el menú que se servirà al sopar dels Premis Oscar que organitza la Fundació d'Elton John. Cal destacar que el banc BBVA col·labora també en l'organització del sopar.

Es tracta d'un esdeveniment fet amb la intenció de recaptar fons per contribuir a la lluita contra la sida. És a dir, els germans Roca preparen el menú del qual serà un sopar solidari. Un dels actes més importants de després de l'entrega de premis a Los Angeles.

Un repte bonic

«Som inconformistes i sempre ho hem estat. Sempre diem que sí a propostes com aquestes, i després ja veiem com ens organitzem. Ara que ja ho tenim estudiat crec que sortirà bé. Evidentment és un repte, però ens agraden els reptes», són les paraules de Joan Roca, que coincideix amb els seus germans en dir que es tracta d'una proposta que assumeixen amb il·lusió.

Els germans Roca a un acte
Els germans Roca a un acte | Cedida

 
Joan Roca viatjarà a Los Ángeles, als Estats Units, dies abans arribi el moment del sopar per organitzar les preparacions. Donat que el nombre de convidats és de més de 1.000 persones, l'equip del Celler de Can Roca comptarà amb l'ajuda de diversos cuiners amics. Així mateix, dos xefs de Los Ángeles ja s'han desplaçat a Girona per començar a familiaritzar-se amb el menú, que constarà de diversos entrants, quatre plats i unes postres.

 

Un menú mediterrani

«Pensem en un menú que sigui adaptable a un públic molt divers, molt heterogeni, amb moltes formes diferents d'entendre el menjar», expliquen. Asseguren a més que tindrà molt a veure amb la cuina tradicional i, sobretot, amb els sabors mediterranis, vitals als seus plats. «Crec que quedarà bé i crec que a Elton John i als seus convidats els agradarà», explica Joan Roca. 

Un dels esdeveniments més importants de la nit dels Oscars

Després de la cerimònia dels Premis Oscars, Los Ángeles s'omple de propostes a les quals les estrelles del cinema poden acudir. El sopar organitzat per la fundació d'Elton John és una de les més importants i a la que acudeixen un gran nombre de persones.
 

La Fundació Elton John fa 25 anys que organitza un dels esdeveniments benèfics més importants de Hollywood en la lluita contra la Sida, i si el 2017 els fons recaptats van ascendir a set milions de dòlars, aquest any els organitzadors esperen superar aquesta xifra.


Comentaris

envia el comentari