rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El diari 'El Mundo' titlla la reina Letícia de «controladora» després de les polèmiques imatges amb Sofia

Letícia va impedir que Sofia es fes una foto amb les seves filles
La portada de 'El Mundo' d'aquest dimecres 4 d'abril. | El Mundo

 

Les imatges de la reina Letícia impedint que Sofia es fes una foto amb les seves nétes, Elionor i Sofia, ha provocat una onada de crítiques i comentaris, no només a les xarxes socials sinó també als diaris generalistes de tota Espanya. I és que el vídeo ja ha donat la volta al món i ha sigut comentat, fins i tot, per la família grega de Sofia. 

 

Es tracta de la neboda de Sofia Marie-Chantal Miller, la qual va publicar un contundent missatge al seu perfil de Twitter: «Cap àvia mereix aquest tipus de tracte. Letícia ha mostrat la seva vertadera cara». Ara sembla que l'assumpte s'eleva a cotes més altes i arriba a les portades dels diaris.

El «cop de mà reial» de Letícia

Concretament, el diari 'El Mundo' ha titulat les imatges de «cop de mà reial», i senyala que «Letícia es va interposar per evitar la fotografia i la mateixa Princesa Elionor va acabar desplaçant la mà de la seva àvia». Unes paraules que segurament no agradaran gens a la Família Reial, la qual no sap com desfer-se de la polèmica.

 

Altres mitjans apunten que el motiu de l'empipament de Letícia és que la reina culpa Sofia de la presència de la infanta Cristina al funeral del pare de Joan Carles I. I és que cal recordar que des que va esclatar el cas Nóos, Letícia i Felip VI s'han mantingut al marge de Cristina i ñaki Urdangarin. 

 

Letícia no deixa que Sofia visiti les seves nétes

En qualsevol cas, el que està clar és que la tensió entre l'actual reina i la reina emèrita és evident i Letícia no vol que les seves filles tinguin res a veure amb la seva àvia paterna. «No sé ni com estan. No les veig mai. No em deixen veure-les. Jo que visc al costat i no puc anar a casa seva», lamentava Sofia sobre Elionor i Sofia. 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris