Gloria Camila enfonsa del tot Ana María Aldón abans de la final de 'Supervivientes'

La defensora de la dissenyadora no ha estat molt encertada
Gloria Camila a l'entrevista pel programa 'Volverte a ver', febrer de 2020
Gloria Camila no ha defensat Ana María Aldón en cap moment | Telecinco

'Supervivientes 2020' ha estat l'edició en què l'audiència ha descobert a Ana María Aldón, la dona del torero José Ortega Cano. La dissenyadora va arribar a l'illa com una gran desconeguda per gran part del públic.

Amb Ana María a l'illa, l'escollida per defensar-la als platós va ser Gloria Camila. La filla del torero ha estat molt criticada com a defensora des del principi del programa, ja que a més és l'única familiar que cobra per defensar una concursant. 

Gloria Camila també està molt unida a Rocío Flores, la seva neboda, i en moltes ocasions semblava que la defensava a ella en comptes de la dona del seu pare. A escasses hores de la final, la jove ha fet un moviment que no agradarà gens a Ana María Aldón.

Habitualment en el dia de la gran final o els dies previs, els defensors dels finalistes es bolquen per complet per demanar el vot. Doncs res més lluny de la realitat, Aldón s'ha quedat sense aquest ajut final, el que seria una gran empenta.

La poca implicació de Gloria Camila amb Aldón

Veient les xarxes socials de Gloria Camila i els comentaris que fa en les gales, sembla que sigui més la defensora Rocío Flores que d'Ana María Aldón. En les seves xarxes socials passa el mateix, la filla del torero no aprofita els gairebé 800.000 seguidors per dedicar-li ni una sola publicació a la qual teòricament és la seva defensada. Sembla que s'hagi oblidat d'ella.

Els defensors dels altres concursants s'estan bolcant en les últimes hores per demanar el vot, cosa que la filla d'Ortega Cano no està fent. Des del principi sempre s'ha parlat molt de la poca implicació que té Gloria com a defensora d'Ana Maria, i ara un cop més es torna a qüestionar molt la seva tasca com a defensora.

Rocío Flores, doblement defensada 

Rocío Flores per la seva banda, està sent defensada per Antonio David, que s'està esforçant molt per donar la cara per ella. És per això que la jove no necessita el suport de Gloria Camila, que hauria de centrar-se més en intentar fer guanyadora a la dona del seu pare.

Avui serà la gran final de 'Supervivientes' i Gloria Camila ha compartit una polèmica imatge a les seves històries. La fotografia escollida era de les dues concursants, però destacava perquè es pot llegir clarament «Hem de fer guanyadora a Rocío».

Història d'Instagram de Gloria Camila on demanava vots per Ana María Aldón i Rocío Flores
Gloria Camila ha compartit una imatge on es demana fer a Rocío Flores guanyadora | Instagram

Per altra banda, fa tan sols uns dies en el compte més actiu dels seus clubs de fans, es demanava el suport per Rocío Flores amb una fotografia de Glòria Camila llançant un petó, al costat d'una imatge d'una somrient Flores a l'illa.