El gest més romàntic de Sofía Suescun amb Kiko Jiménez que enamora tothom

Sembla que la guanyadora de 'GH' enyora moltíssim el seu xicot, i desitja poder estar amb ell aviat

Kiko Jiménez i Sofia Suescun mirant-se l'un a l'altre al plató de Telecinco
Sofía Suescun ja enyora moltíssim la seva parella | Telecinco

Telecinco ja encara l'etapa final de la seva gran aposta d'enguany, juntament amb 'La isla de las tentaciones', és a dir, 'El tiempo del descuento'. Una de les persones que esperen amb més ganes que la porta del programa s'obri és Sofía Suescun, que enyora moltíssim Kiko Jiménez, el seu xicot. De fet, ho ha deixat claríssim força vegades, i és que mentre l'andalús continua a la casa de Guadalix de la Sierra, la de Navarra es mostra molt sentimental. 

La televisiva, filla de la mediàtica Maite Galdeano, ha mantingut en tot moment la confiança en el seu xicot, tot i els seus continuats comentaris sobre l'atracció que sentia cap a Estela Grande, la parella de Diego Matamoros. Ara bé, això no aconsegueix evitar que Suescun també tingui aquells moments de 'bajón', en que necessita l'afecte de Kiko. En aquest sentit, la navarresa no ha dubtat a mostrar tot el seu suport al de Linares perquè guanyi el concurs. 

Una foto feta a Barcelona que ho diu tot

És natural que, després de tantes setmanes, la jove comenci a enyorar el seu xicot, i és per això que ha començat a mostrar la seva faceta més afectuosa. Ho ha fet, com era d'esperar, a les xarxes socials, on ha publicat una imatge al costat de Kiko en una conegudíssima discoteca de Barcelona

Es tracta de la primera imatge que es va fer amb la seva actual parella sentimental, quan cap dels dos havia guanyat fama. «Poc es parla del petó que et vaig robar aquella nit», va escriure Sofía al costat de la imatge. De ben segur, el petó que es donaran quan el jove abandoni el programa serà molt més memorable.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari