'GH DÚO': La família de Candela titlla de manipulador Antonio Tejado

La família de Candela va expressar la nefasta opinió que tenen sobre la seva parella, Antonio Tejado: «És un fals i un manipulador»

La família de Candela ha criticat a Antonio Tejado
La família de Candela ha criticat a Antonio Tejado | TELECINCO

La parella formada per Antonio Tejado i Candela va entrar a la casa de Guadalix en crisi i sembla que continua immersa en ella.

Des que va començar ‘GH DÚO’ no han parat de protagonitzar batibulls de tots els estils: enganxades, insults, gelosia, retrets, etc. Tant és així que ara, les seves famílies també estan en peu de guerra. La família de Candela ha volgut donar la seva opinió sobre Tejado i no l’han deixat en bon lloc.

«Un fals i un manipulador»

Jorge Javier Vázquez, durant el programa de ‘Sálvame’, s’interessava per saber quina seria l'opinió de la família de Candela, així que va decidir trucar per telèfon la cosina i el tiet d'aquesta. La seva cosina, Rosa Acevedo, no es va mossegar la llengua ni un moment en parlar d’Antonio Tejado: «És un fals, un fatxenda i un manipulador, que la fa anar com a ell li dóna la gana», exclamava, mostrant-se rotunda.

«Antonio no ens agrada a ningú de la família, perquè s’està portant molt malament amb ella», i va voler anar encara més lluny: «És un faldiller, li agraden totes les dones i no està content amb una, en vol moltes», sentenciava.

El seu tiet parla clar

Per la seva banda, el tiet de Candela, Isidro Acevedo, deixava clar que Tejado no li agrada a ningú de la família i que a més a més «el paio és un fatxenda i ja està. Ha jugat amb ella i amb més dones. Ella es mereix algú millor».

La família de Candela l'acusa de fatxenda i manipulador
La família de Candela l'acusa de fatxenda i manipulador | CatalunyaDiari.cat

 

També va voler defensar la seva neboda de les nombroses crítiques que estava rebent arran de la seva entrada a ‘GH DÚO’: «És una noia molt bona, molt treballadora».

A les xarxes, són molts els que l’han qualificat de gelosa i, el seu tiet, preguntat per aquesta qüestió, va voler tirar un dard enverinat a Tejado dient que si ella era gelosa, era perquè durant el temps que havien sigut parella, Tejado li havia donat motius per ser-ho.

Candela, 3a expulsada de 'GH DUO'

Ara que Candela ha estat expulsada de ‘GH DÚO’, la família podrà respirar tranquil·la durant un temps, almenys fins que surti Tejado del concurs. Aleshores haurem d’estar atents a com transcorrin els esdeveniments per saber si la parella tornarà a estar junta o no.


Comentaris

envia el comentari