'GH DÚO': Irene Rosales no aprova l'amistat del seu marit Kiko i Antonio Tejado

La dona de Kiko Rivera no veu clar que aquest mantingui amistat amb Antonio Tejado només perquè el coneix de fora

Irene Rosales no es fia de l'amistat de Kiko Rivera i Antonio Tejado
Irene Rosales no es fia de l'amistat de Kiko Rivera i Antonio Tejado | TELECINCO

Els concursants de 'GH DÚO', cada cop més a prop del premi final, comencen a despertar i a canviar de comportament en veure qui té l’afecte del públic. Després que la setmana passada sortís expulsada Ylenia, que s’enfrontava a Maria Jesús a la sala d’expulsió, sembla que molts concursants han decidit canviar la seva estratègia, apropant-se a Maria Jesús i distanciant-se d’Antonio Tejado, que no para de ser increpat pel públic en les connexions en directe del programa.

Antonio Tejado, en hores baixes

Aquest és el cas de Carolina Sobe i Irene Rosales; ambdues han criticat que Kiko Rivera mantingui la seva amistat amb Tejado només perquè es coneixen des d’abans d'entrar al programa.

Malgrat que durant tot el concurs, Tejado s’havia mantingut com un dels companys més estimats dins de la casa de Guadalix, actualment, i després de protagonitzar tantes disputes amb la seva exparella Candela i amb Maria Jesús Ruiz amb qui quasi va tenir un afer, els seus companys ja no li riuen les bromes i fins i tot l’han nominat.

Irene Rosales li comentava a Carlina Sobe: «Kiko és un carallot i es mou pels sentiments del passat (...) Aquí hem vingut a un concurs en què som tu i jo, no pensis en els altres. Potser per pensar en els altres m’estàs perjudicant a mi».

Irene Rosales no aprova l'amistat de Kiko i Tejado

Carolina Sobe, per la seva banda, ratificava totalment les paraules de la seva amiga: «M’hauria encantat que Tejado hagués tingut la immunitat per salvar, per veure la cara d’idiota que se li hagués quedat a Kiko». Amb això, Carolina feia referència a l’amistat que uneix Tejado i Albalá, i tenia clar que Tejado salvaria Albalá abans que Kiko Rivera.

Irene Rosales i Carolina Sobe han intercanviat impressions sobre Tejado
Irene Rosales i Carolina Sobe han intercanviat impressions sobre Tejado | TELECINCO

 

Irene però, també ha parlat del tema al confessionari, explicant el perquè de la seva nominació a Tejado, amic del seu marit:  «Tot i que és amic de Kiko, jo l’he conegut aquí. Hem congeniat bé, però he congeniat millor amb Juanmi o Carolina». També ha volgut aclarir que ella i el seu marit són diferents i que per tant, poden fer el que vulguin, «Kiko, dues vegades que ha pogut salvar-lo, l’ha salvat i amb cridòries (per part del públic). Ell és amo i senyor de tenir al costat a qui vulgui i jo també».

Amb tot això, Irene va voler comentar la qüestió amb Kiko Rivera i Alejandro Albalá, i els dos van coincidir que si Tejado tingués la immunitat, salvaria Kiko Rivera sens dubte. 


Comentaris

envia el comentari