IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'GH DÚO': Kiko Rivera explica en detall el seu procés de desintoxicació

El fill de la Pantoja ha volgut sincerar-se encara més sobre la seva addicció a les drogues i ha explicat com està sent el seu procés de desintoxicació

Kiko Rivera
Kiko Rivera explica en detall el seu procés de desintoxicació | TELECINCO

La setmana passada, Kiko Rivera se salvava 'in extremis' d’una expulsió molt renyida amb la seva contrincant de nominació Raquel Lozano, que finalment va sortir expulsada de 'GH DÚO'. El seu triomf li ha donat més confiança encara per mostrar-se tal com és i ha decidit seguir explicant les seves intimitats, sobretot en relació a la seva addicció a les drogues.

Cal recordar que Kiko Rivera va confessar fa un mes —en una gala de 'GH DÚO' i en directe— que havia estat addicte a les drogues, i va commocionar a l’audiència amb el seu relat i la seva sinceritat. Ara, ha volgut explicar amb pèls i senyals com està sent el seu procés de desintoxicació.

Un procés molt dur

El fill de la Pantoja ha relatat com van ser els inicis del procés de desintoxicació en el qual es troba immers: durant els primers dies va sofrir el què se’n diu síndrome d’abstinència, patint una sèrie de tremolors i suors fredes, i també va haver d'ingerir diverses pastilles que el van mantenir dormint durant 26 hores seguides. Tot i els durs inicis, ha aconseguit prosseguir amb la seva recuperació i actualment ja no necessita medicació.

Kiko Rivera parla de com està sent el seu tractament
Kiko Rivera parla de com està sent el seu tractament | TELECINCO

Ara bé, el DJ ha de seguir una sèrie de controls com a part del tractament a què està sotmès, i que consisteixen a realitzar proves sorpreses d’orina per acreditar que segueix net de qualsevol mena de droga: «De sobte em truca el metge i he d’anar en aquell moment amb la meva dona perquè vegi com orino».

El suport de Jorge Javier Vázquez 

El presentador Jorge Javier Vázquez ha recalcat diverses vegades al DJ que admira la seva valentia i sinceritat a l’hora d’explicar la seva addicció, ja que a més, ha aconseguit apropar la seva figura al públic i guanyar-se el seu afecte. Durant l’última gala, el presentador li dedicava unes boniques paraules al concursant, ja que després de tants anys parlant d’ell en diversos programes, i d’haver-lo vist créixer, va confessar-li que havia arribat a crear un vincle amb ell i se n’alegrava de tot cor de la seva recuperació.

Kiko Rivera i Jorge Javier Vázquez
Kiko Rivera i Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'GH DÚO' | TELECINCO

 

La figura de Kiko Rivera està resultant ser de gran profit per a Telecinco i pels programes que s'alimenten dels continguts de 'Gran Hermano'. Les seves reiterades confessions i l'afecte que s'ha guanyat per part del públic gràcies a la seva autenticitat fa que sigui un dels candidats a endur-se el premi guanyador d'aquesta edició.

Comentaris

envia el comentari