Gianmarco parla per primera vegada després de la decisió d'Adara: «M'ha trencat el cor per segona vegada»

L'italià s'ha exposat a les càmeres del 'Sábado Deluxe', una entrevista que ja tenien pactada abans de conèixer-se les dures paraules d'Adara

Gianmarco Onestini ha anat al 'Deluxe' per parlar per primera vegada sobre la seva decepció amb Adara
Gianmarco Onestini ha anat al 'Deluxe' per parlar per primera vegada sobre la seva decepció amb Adara | Twitter (@RealityEnVena)

L'entrevista de Gianmarco Onestini al 'Sábado Deluxe' ja feia dies que s'anunciava: l'italià aniria al plató de Telecinco a parlar sobre la relació que tenia amb Adara Molinero una vegada hauria sortit de la casa, aquesta vegada amb el maletí de 100.000 euros entre les mans. Tot i això, el mateix matí de dissabte es va conèixer un titular que no va agradar gens a Gianmarco: Adara marxaria amb Hugo Sierra i deixaria a Gianmarco plantat per Nadal. 

Gianmarco no ha pogut contenir la seva tristesa durant el 'Deluxe' i s'ha obert en canal per mostrar la decepció que s'ha endut amb la guanyadora del concurs. «Em sento decebut, dolgut i enfadat per la situació. Em sento traït, Adara m'ha trencat el cor per segona vegada». Segons va explicar ell mateix, es van retrobar per primera vegada el dia de la gravació d''El Debate', però es va mostrar molt distant amb Gianmarco: «La vaig veure ahir quan gravàvem i va ser molt freda, la vaig esperar en acabar i se'n va anar sense dir-me res». 

No ha rebut cap trucada des de la seva sortida de la casa de Guadalix

A més, Gianmarco assegura que va donar el seu contacte al representant de la guanyadora de GH VIP 7, a la seva mare i a Joao. Encara això, no ha rebut cap trucada per part seva. Això sí: Gianmarco, cansat d'esperar, va escriure-li un missatge de matinada a través d'Instagram, però la resposta va ser poca. «Adara m'està esquivant, sembla que no vol saber res de mi», assegura l'italià. 

Helena parlava molt malament de Gianmarco

Segons va explicar durant l'entrevista, un dels motius pels quals es podria trobar en aquesta situació seria la mare d'Adar, Helena: explicava que Adara li havia confessat que Helena li parlava molt malament de Gianmarco, fet que podria haver provocat aquest canvi de conducta cap a ell. Però, d'altra banda, Gianmarco ha recordat que la seva relació amb la mare d'Adara no és d'allò més fluida: aquesta li va demanar que no besés a Adara quan entrés a la casa, ja que podria posar en perill la custòdia del seu nadó. Ell en va fer cas omís.

«Està posant les coses difícils»

D'altra banda, al plató també hi havia la tieta d'Adara, Pili. Aquesta va assegurar que Adara estava veient l'entrevista des de casa i que «està al·lucinant amb l'actitud de Gianmarco». A més, afegia que «Gianmarco està posant les coses difícils», ja que «la seva major preocupació és el seu fill», fent referència a la seva neboda. 

Així doncs, sembla que la història d'amor més seguida d'aquesta edició de GH VIP no tindrà gaire recorregut després d'aquest final tràgic que ha canviat totalment de rumb en només 48 hores després d'haver acabat la final del programa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari