Gil Silgado i María Jesús Ruiz trenquen la seva relació després d'uns mesos com a parella

La model va trencar de forma inesperada amb Julio Ruz, amb qui acabava de tenir la seva segons filla

María Jesús Ruiz y Gil Salgado
María Jesús Ruiz i l'empresari Gil Silgado | Cedida

María Jesús Ruiz no acaba de tenir les coses clares, com a mínim pel que fa a l'amor. Després d'enfrontar-se durament en els platós de televisió amb el seu exmarit, Gil Silgado, i d'haver recuperat la seva relació inesperadament, abandonant la seva parella en aquells moments, Julio Ruz, Silgado i Ruiz sembla que han tornat a posar punt final al seu amor. 

Segons ha revelat Aurelio Manzano a 'Viva la vida', els dos ja no comparteixen les seves vides. Suposadament, va ser la mateixa miss Espanya qui hauria deixat l'empresari a principis d'aquest mes i, per tant, María Jesús hauria començat aquest 2018 com a soltera. 

El mateix programa ha volgut saber de primera mà si aquestes informacions són certes, i s'han posat en contacte amb Ruiz. A continuació, la mateixa María Jesús va confessar que havia tornat a trencar la seva relació amb Gil Silgado, perquè li havia resultat impossible oblidar-ho tot i començar de nou. 

Tornaven a estar junts des de feia uns mesos

Per ara, es desconeix el motiu d'aquesta nova ruptura, tot i que assenyalen que podria tractar-se d'una falta d'afinitat entre els dos. Cal dir que quan es va saber la notícia de la seva tornada es va convertir en una veritable bomba mediàtica. La model va deixar la que llavors era la seva parella, Julio Ruz, tan sols uns mesos després de néixer la seva segona filla amb Ruz. 

María Jesús Ruiz
María Jesús Ruiz | cedida

 

Llavors, María Jesús demanava respecte per la seva decisió de tornar amb el seu exmarit, tot i la polèmica que va causar. Ara, tornar a ser notícia per una ruptura igual o encara més polèmica, pocs mesos després d'anunciar la seva reconciliació. 

Aquesta ruptura, però, podria haver-se donat fins i tot unes setmanes després de reconciliar-se, ja que la primera notícia sobre aquest tema va aparèixer la primera setmana de novembre, quan ella mateixa va acudir als platós de Telecinco per assegurar que continuava estimant Gil Silgado. Aquest nou any 2018, però, l'ha rebut com a soltera. 

Gil Silgado, condemnat a sis mesos de presó

Alguns assenyalen que el motiu podria ser la recent sentència de cerca i captura imposada a Silgado. Un empresari de la República Dominicana l'ha denunciat perquè li retorni un préstec de 29.000 euros, i un jutge del país caribeny ha decidit, finalment, condemnar Silgado a pagar 8.685 euros i passar sis mesos a presó. 

No es tracta de l'únic problema per a l'empresari, i és que també té una demanda per impagament, i una altra per maltractament, que en el seu moment va presentar la mateixa María Jesús Ruiz. Encara que la model va tornar amb l'empresari, no ha retirat aquesta demanda. 


Comentaris

envia el comentari