Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Shakira somrient

Gir de 180° en l'adeu de Shakira i els seus fills: ara ho desmenteixen tot

La cantant colombiana ha marxat aquest cap de setmana amb els seus fills a un lloc recurrent

La cantant colombiana ja ho té tot llest per a instal·lar-se a Miami després de Nadal. Torino, el seu germà, un home de confiança i d'ajuda imprescindible de la cantant va ser l'encarregat de triar el col·legi dels seus nebots. Tot això, seguint les directrius de la Shakira sobre l'estil del centre educatiu que desitja per Sasha i Milan. 

Aquest passat cap de setmana, la colombiana i els fills van pujar a l'avió privat de l'artista i, segons diversos mitjans de comunicació, tot indicava que es dirigien a Miami. Aquests asseguraven que Shakira anava a revisar la casa on viuran. Una mansió de la qual és propietat l'estrella i ensenyar-los als nens el seu futur centre escolar.

La família va marxar a un lloc recurrent

Malgrat això, la família va fer un viatge més curt i es va quedar a la localitat càntabra de Santander, un dels seus destins favorits. Això és degut al fet que poden realitzar surf, tot i que actualment fa fred, i també per a desconnectar. Fet necessari després de les tensions viscudes arran la ruptura de la de Barranquilla amb l'exjugador de futbol Gerard Piqué.

Després de la signatura de l'acord per part de tots dos, les coses ja s'han tranquil·litzat. Van arribar a aquest punt després d'una llarga negociació i tensions diverses al costat dels seus respectius advocats. Un cop finalitzat Nadal, Shakira té via lliure per a abandonar Barcelona amb els petits i emprendre una nova vida als Estats Units i poder rellançar la seva carrera professional.

Piqué visitarà el jutjat per regular el conveni de visites aquesta setmana

Durant la setmana, l'exjugador del Barcelona i la cantant colombiana ratificaran en el Jutjat de Barcelona el conveni que acorda que regula la relació dels pares amb els seus dos fills. És a dir, com, quan i de quina forma es desenvoluparan la seva convivència i trobades. Piqué podrà passar amb els seus fills deu dies al mes a Miami o on procedeixi, si no tenen col·legi.

En cas que volgués instal·lar-se a la ciutat de Florida, una cosa que el català descarta per complet, tindria quinze dies al mes als nens, en règim de custòdia compartida. Fonts de l'entorn de Piqué neguen que hi hagi cap clàusula secreta imposada per Shakira, que impedeixi a Piqué anar-se'n a viure a Miami, si així ho desitgés. Tot i que, les aspiracions de l'exblaugrana són arribar a algun dia a presidir el Barça, on va ser tan feliç i aclamat durant la seva vida esportiva.