Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

Gir inesperat a 'Supervivientes': Hi ha concursants que podrien quedar fora

La cadena vol sorprendre els espectadors amb grans sorpreses i girs de guió que a poc a poc es van coneixent

Telecinco té totes les expectatives posades sobre la nova edició de 'Supervivientes'. La cadena és molt conscient que la pandèmia ha fet que molta gent s'hagi aficionat molt més a veure la televisió i que ara, s'hagin acostumat a continguts gurmet i que els ha arribat a través de múltiples plataformes de contingut. És per aquest motiu que no se la volen jugar i estan dedicant moltes hores a crear una edició única del programa de supervivència amb girs inesperats i sorpreses que els espectadors no coneixeran fins i tot en l'últim moment.

El compte de Twitter del 'reality' ha llançat una de les grans novetats d'aquesta edició. Si bé és cert que s'havien confirmat els setze noms dels concursants d'aquesta edició, ara hi ha un gir i que ens fa creure que alguns d'ells podrien quedar-se fora d'aquesta experiència televisiva. Telecinco ha anunciat que potser no tots saltaran de l'helicòpter i és més, que potser no tots tindran un lloc dins de la desitjada illa hondurenya.

Si bé és cert que això sembla una estratègia per a enganxar als espectadors, la realitat és que existeix una jugada de la cadena i que posarà als concursants en un problema, fins i tot abans que aterrin a Hondures. Recordem que tots ells es troben encara a Espanya, realitzant una quarantena preventiva en una àrea tancada i que els portarà a convertir-se en concursants quan quedi constatat que no han estat contagiats de coronavirus. Una de les grans preocupacions de la productora i sent molt conscients que un contagi pot fer acabar amb el programa abans d'hora.

Els mateixos espectadors tindran a les seves mans la primera decisió de l'edició i que atenció, serà decisiva per al futur de tots els participants. A través de la web de Telecinco, els espectadors hauran de decidir on volen que resideixi cadascun dels concursants. Hi ha dos destins diferents, un el que tots voldran tenir, l'illa del pirata Morgan i que els farà saltar des de l'helicòpter, i un segon destí que es convertirà en un martiri per als qui hagin d'acabar habitant allí.

Aquest detestat destí ha estat nomenat com el vaixell encallat. El seu nom ho diu tot, els concursants que decideixi el públic a través dels seus vots començaran l'experiència allí tancats i hauran de guanyar-se cada setmana la plaça a l'illa, arribant fins i tot algun d'ells a quedar-se sense trepitjar la sorra hondurenya. De moment es desconeix si aquesta mecànica serà puntual o si s'anirà deixant anar a mesura que avanci el concurs.

Les altres bombes que es podria estar guardant Telecinco

Després que s'hagi confirmat aquest gir de guió, encara hi ha dues sorpreses extres i que fa dies que circulen per les webs de televisió. La primera és l'intercanvi de rols entre Jorge Javier Vázquez i Lara Álvarez, el primer volant cap a Hondures i la segona quedant-se com a presentadora de plató. De confirmar-se, és una jugada arriscada, però que podria resultar molt atractiva a ulls dels espectadors i que veurien com el format es renova amb aquest joc entre les dues cares més visibles del format.

L'altra sorpresa i que encara no s'ha confirmat és un fitxatge 'bomba' i que durant molts mesos ha estat l'objectiu de totes les revistes, que intentaven treure-li titulars sense massa èxit. Perquè ell no volia participar del mitjà encara que ara, podria haver canviat d'opinió. Ens estem referint a Nacho Palau, exparella de Miguel Bosé i que hauria estat en negociacions amb la productora del programa.

Unes negociacions que s'han caracteritzat per anades i vingudes, encara que en aquest moment es desconeix si s'hauran saldat amb un sí o amb un no. Sortirem de dubtes a partir de la segona setmana d'abril, que serà quan comenci la nova edició del format.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.