YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El català que aspira a convertir-se en l'home més guapo d'Espanya

La Gala Final de 'Míster Espanya 2019' se celebrarà aquest estiu a Conca, Castella - la Manxa

El candidat a Míster Espanya 2019 de Girona | Instagram (@izan281998)

Com cada any, se celebra una nova edició del concurs de bellesa masculina més prestigiós de l’Estat, Míster Espanya. Enguany Girona compta amb un representant de Sant Feliu de Guíxols. El candidat és Izan Sopo de 20 anys i a finals de gener era nominat pel certamen. El gironí va cursar els seus estudis a l’Institut IES Sant Feliu i a l’escola Baldiri Reixach del municipi. Abans de convertir-se en model, Sopo treballava a l’empresa de roba Pull&Bear.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Vive la vida a lo loco, que lo bueno dura poco".

Una publicación compartida de Izan Sopo (@izan281998) el

 

Gràcies a les xarxes socials, el jove de Sant Feliu de Guíxols va debutar en el món del modelatge. Segons informa ‘Diari de Girona’ un professional de la fotografia s’hauria interessat per Sopo en veure les seves fotografies que compartia a través de les xarxes. En adonar-se del talent del gironí l’hauria animat a seguir una carrera de model. 

Al certamen Míster Espanya Internacional, un total de 52 aspirants, un per cada província, competeixen per ser escollit com a l’home més guapo de l’Estat. Per poder accedir a la final com a representant d’una demarcació, els aspirants han de participar en concursos de bellesa locals. Els afortunats que són seleccionats estan tota una setmana fent proves físiques, fotografies i actes promocionals a la població seleccionada com amfitriona del concurs. Tot l’esforç dels concursants culmina en el moment de la Gala final on es decideix qui lluirà el títol d’home més guapo de l’Estat durant tot un any. L’edició 2019 d’aquesta competició se celebrarà aquest estiu a Conca, Castella – la Manxa.


Comentaris

envia el comentari