Gloria Camila

Gloria Camila atura Michu i li fa una advertència: «Prou de mentides»

La jove ha aconseguit fer enfadar la família després d'anunciar els seus plans de casament

Gloria Camila i Ortega Cano estarien furiosos després que la parella del seu germà, Michu, hagi anunciat als quatre vents que es casarà amb José Fernando.

La setmana passada, la família Ortega Mohedano va rebre una gran notícia: Michu concedia una exclusiva informant sobre els seus futurs plans amb José Fernando.

Lamentablement, sembla que la nora d'Ortega Cano ha jugat en contra de la família un altre cop i sembla que la notícia és falsa.

Michu va explicar a la revista 'Diez Minutos' els plans detallats que tindria per a l'enllaç, que se celebraria l'estiu vinent.

Michu, amb la seva filla Rocío
Michu ha anunciat els plans de casament amb José Fernando | Arxiu

«Tindrà lloc a Chipiona, per tradició familiar de José Fernando, ell m'ha dit que li faria molta il·lusió. A mi, en canvi, m'agradaria molt a Arcos de la Frontera, a l'església de Santa María, que és on bategem la nostra nena», revelava.

A més, assegurava que «Ortega vol veure'ns feliços i estables amb la nena a Madrid. Ell vol que ens hi instal·lem perquè vol tenir el seu fill a prop».

José Fernando Ortega, fill d'Ortega Cano i germà de Gloria Camila
José Fernando Ortega continua esperant la llibertat | Gtres

Tot i això, evidentment, els familiars de José Fernando estarien molt decebuts amb ella per tornar a fallar-los una altra vegada. Aquesta no és la primera vegada que Michu aconsegueix fer enfadar el clan i ha anat un pas més enllà fent pública la imatge de la seva filla.

Michu torna a la càrrega i insisteix a provocar Gloria Camila

Ja en el seu moment, Gloria Camila explotava contra la seva cunyada per atrevir-se a insinuar que menyspreava la seva neboda i no se'n preocupava gens ni mica.

Tanmateix, agraïa al sogre tot el suport que li estava donant, fins i tot d'amagat de la família.

Per la seva banda, la filla de «la més gran» l'acusava de ser una mentidera i pocavergonya, cosa que gairebé provoca la ruptura de la parella. José Fernando no va acceptar els actes de Michu cap a la seva germana.

Poc després, ella no va tenir més remei que disculpar-se. «Entenc que Gloria estigui dolguda i m'hagi atacat així, però, bé, pau», demanava Michu.

Amb el temps, les aigües es van calmar, però aquest nou moviment de Michu ha revifat l'espurna de la discòrdia. De fet, Ortega Cano i la seva família es caracteritza per la lleialtat i la discreció amb què tracten els seus assumptes personals.

José Fernando Ortega i Gloria Camila Ortega a la fira taurina de Sant Sebastià dels Reis el 26 d'agost del 2017
La realitat de l'adopció de Gloria Camila i José Fernando: «Va haver d'empassar-se'l» | Gtres

Un fet que la parella de José Fernando no acaba d'entendre per moltes advertències i crides d'atenció que li hagin fet. Un cop més, la necessitat econòmica l'hauria portat a trair la seva família política, que ja en té prou amb el drama de Rocío Carrasco.

El torero estaria més que disgustat amb la situació i entén que «això no beneficia en absolut José Fernando. Ell ha d'estar tranquil i Michu no col·labora, sinó tot al contrari».

José Ortega Cano somrient sortint d'un Hospital
José Ortega Cano estaria molt molest amb Michu | GTRES

«Ortega Cano no entén la raó per la qual ella parla d'un casament que va negar fa res a les seves pròpies xarxes socials». Fa poc era la mateixa Michu qui desmentia qualsevol possibilitat de passar per l'altar pròximament.

«A José encara li queda temps on és. Ni ell ni jo hem parlat de casar-nos. Desmentim completament aquesta informació».

El germà de Gloria Camila encara continua internat en un psiquiàtric, on lluita contra les seves addiccions i espera ansiós el dia que per fi pugui reprendre la seva vida normal.

La família només busca l'estabilitat del jove, encara que això pot suposar un cop dur.

EL VÍDEO DEL DIA