Gloria Camila carrega contra el programa ‘Socialité’ i contra María Patiño

La filla de Rocío Jurado es va molestar profundament a causa d’un vídeo on mostraven les seves reaccions davant la premsa
Fotomontatge de María Patiño i Gloria Camila | Catalunya Diari
 

La filla de José Ortega Cano i la desapareguda Rocío Jurado ha sortit força guerrera. Això és quelcom que s’ha pogut veure i comprovar al llarg dels últims anys, i més concretament des que Gloria Camila participés juntament amb la seva parella al reality show de Telecinco ‘Supervivientes’. Durant la seva estança a l’illa, van ser moltes les ocasions en les quals la filla de ‘la més gran’ va fer gala del seu caràcter.

 

Gloria Camila, molt enfadada amb Patiño

Ara, la jove té una altra persona situada en el seu punt de mira, i no és altra que la coneguda presentadora María Patiño. Cal recordar que fa poc més d’un any, la col·laboradora va insinuar que podia estar naixent quelcom entre Gloria Camila i Suso, exparticipant de diversos ‘realities’, tot i que finalment tot va quedar en un simple rumor. Però sembla que una de les últimes accions dutes a terme per Patiño han esdevingut la gota que ha fet vessar el vas.

 

Així doncs, en el darrer programa de ‘Socialité’, que està presentat per la periodista, es va emetre un vídeo que mostrava les diferents cares i reaccions que adoptava la filla d’Ortega Cano quan els periodistes se li acostaven per fer-li preguntes. I això és quelcom que ha superat Gloria Camila, que no ha pogut estar-se’n de llançar dures crítiques al programa i a la presentadora mitjançant les seves xarxes socials.

 

Gloria Camila en 'Supervivientes' | Vertele

 

La filla de Rocío Jurado i Ortega Cano critica  durament el programa i la presentadora

Les publicacions de la parella de Kiko Jiménez al seu compte d’Instagram clamen el següent: «Han analitzat les meves cares d’expressió de fàstic, i el fàstic que sóc capaç de transmetre amb les meves cares, més o menys això és el que han fet». Fins aquí no es pot apreciar massa bé el malestar de la jove, però aquest es comença a fer patent a partir de la següent frase: «Han tret aquestes cares quan ho estic fent a posta i responent a ‘Fes-me una pregunta’, quins professionals són aquests?».

 

Les queixes de Gloria Camila, però, no es queden aquí. I és que la filla de Rocío Jurado també ha carregat contra María Patiño i, per extensió, contra tots els treballadors del programa. «Cadascú fa el seu programa com vol i cadascú parla d’allò que vol, però que parlin d’això quan és una ximpleria... Em sembla que volen omplir el programa. Això és el que penso de ‘Socialité’» es queixava la jove.

 

Gloria Camila tanca les portes a participar mai a 'Socialité'

Tot apunta, doncs, que el programa ha perdut l’oportunitat que la filla petita d’Ortega Cano col·labori algun dia amb ells, i així mateix ho feia saber la mateixa Gloria: «M’estic ficant amb un programa que parla de mi dient bajanades. Sempre que ho miro o que m’han explicat que parlen de mi, són absurditats. No m’agrada ni la presentadora, ni el programa», i sentenciava dient que «mai he treballat per aquest programa i mai parlaré per aquest programa perquè no m’agrada».