Gloria Camila molt arreglada i somrient a càmera

La foto de l'aniversari de Gloria Camila: La sorprenent baixa que dispara els rumors

Gloria Camila va gaudir d'una jornada envoltada de família i amics

Gloria Camila ha estat de celebració aquest cap de setmana. La germana de Rociíto va fer 26 anys dilluns i ha aprofitat el descans setmanal per celebrar-ho amb magnificència al costat del seu cercle més proper. La jove s'ho ha passat genial i ha volgut compartir a les xarxes alguns dels moments més divertits de la seva original festa d'aniversari.

Una festa inoblidable

El 21 de febrer de 1996, Gloria Camila va arribar al món. Quan només era una nena, Rocío Jurado i José Ortega Cano la van adoptar al costat del seu germà José Fernando. Aleshores va començar la seva vida pública sense que ella pogués triar.

Ara, la primogènita del destre s'ha convertit en una cara habitual de la televisió. Treballa com a col·laboradora televisiva, encara que també ha fet els seus passos com a actriu a la petita pantalla.

Casa Rocío Jurado a Montealto
Gloria Camila és col·laboradora de 'Ya son las ocho'. | Mediaset 

La setmana passada, Gloria Camila va fer 26 anys i va voler celebrar-ho aquest cap de setmana amb una festa temàtica. El fenomen 'Pasión de Gavilanes' està arrasant des que va tornar la nova saga de la sèrie a Telecinco. Per això, la jove va voler que en el seu aniversari tots es disfressessin com si fossin membres de la telenovel·la.

Coincidint amb el carnestoltes, els convidats a la festa de la germana de José Fernando no van defraudar. Gairebé tots es van vestir com si fossin els autèntics protagonistes de 'Pasión de Gavilanes'.

Ortega Cano, Ana María Aldón, els seus dos germans i, fins i tot, la seva petita neboda, María del Rocío, van fer les delícies de Gloria Camila en disfressar-se de vaquers. L'esdeveniment no va deixar ni un detall a l'atzar. Fins i tot, hi va haver bou mecànic per divertir-se.

José Fernando i Gloria Camila Ortega, fills de Ortega Cano i Rocío Jurado.
El germà de Gloria Camila, José Fernando, també va ser present a la festa. | Europa Press 

Les grans absències de l'aniversari

Qui no va acudir a la festa va ser la seva germana va ser Rociíto. La veritat és que no és cap sorpresa, ja que la primogènita de Rocío Jurado no té cap mena de relació amb els seus germans petits des de fa anys. Però aquesta no va ser l'absència la més sonada.

Rocío Flores tampoc va assistir a la celebració de la seva tia, amb qui manté una estreta relació. Sembla que la jove no està passant pel seu millor moment personal. La seva rumorejada ruptura sentimental amb Manuel Bedmar ha acaparat molts titulars en els darrers dies.

Tot i això, Gloria Camila s'ho va passar estupendament. De fet, va fer partícips els seus seguidors a les xarxes socials de tot el que va passar en el seu divertit aniversari.

Imatge de Gloria Camila i Rocío Flores anys enrere
La neboda Rocío va ser la gran absència de l'aniversari. | GTRES 

Menjar, balls i diversió

La col·laboradora de 'Ya son las ocho' va bufar les espelmes d'un pastís decorat per a l'ocasió. També hi va haver buit per a la música i el ball. Al ritme de la cèlebre cançó 'No rompas más', de Coyote Dax, la jove i els seus convidats es van marcar una coreografia.

Les baixes temperatures a Madrid no van ser impediment perquè la tertuliana televisiva i el seu cercle més proper gaudissin d'una estupenda jornada d'aniversari. Tot i que la jove va confessar després de la festa als mitjans que va estar a punt de suspendre-la per culpa del mal temps.

Com en qualsevol aniversari, també hi va haver una estona per als regals. La col·laboradora de Telecinco va revelar a la premsa que n'havia tingut tants que li era impossible enumerar-los i fer-ne una llista.

És clar que el balanç del 26è aniversari de Glòria Camila va ser tot un èxit. La seva cara d'alegria i la del seu pare parlaven per si mateixes. Tots dos estan molt units i estaven feliços de poder compartir aquest important moment per a la jove amb els seus.