Primer pla de Gloria Camila Ortega somrient

Gloria Camila descobreix la traïció que Ana María Aldón no pot perdonar

Gloria Camila descobreix detalls desconeguts del seu pare

Gloria Camila sempre s'ha posicionat al costat del seu pare. Faria qualsevol cosa per ell, i Ortega Cano actuaria de la mateixa manera per defensar la seva filla. Tot i això, en les últimes hores s'ha conegut una informació sobre el torero que podria interpretar-se com una deslleialtat cap a Ana María.

Des de fa setmanes s'especula que el matrimoni podria estar travessant per un petit sotrac. I és que, la dissenyadora va aparèixer en diversos programes de televisió explicant les seves penúries al costat del destre, i això no ha agradat gens dins del domicili familiar.

Dilluns passat, Gloria Camila s'assabentava a través de Sálvame que la parella estaria separada. Va ser Kiko Hernández l'encarregat de deixar anar l'exclusiva. Tot seguit, el vidu de Rocío no va trigar a sortir al pas i desmentir aquesta informació acusant de «mentiders» els que aboquen aquest tipus de notícies.

No obstant això, el col·laborador va intentar aportar totes les proves possibles per confirmar la seva teoria. Segons sembla, l'origen del conflicte podria ser a la Sálvame Fashion Week, quan Ortega Cano va acudir a l'espai per recolzar la seva dona. Aquell mateix dia, el tertulià va rebre una trucada.

Un testimoni li explica que després de la desfilada el torero se'n va anar de festa sense la seva dona. Ella, en lloc de marxar cap a casa, va optar per anar-se'n a «dormir a un hotel», així que la llar familiar estava «buida», va explicar Kiko.

Gloria Camila vestida de rosa
Gloria Camila s'assabenta del que va fer el torero una nit | Instagram

El confident que hi va coincidir a la nit va ser molt clar. «No saps la que s'està embolicant al bar 'Cálido'», va informar. El col·laborador va revelar que la seva font li va confirmar que la separació és un fet des que es va produir la desfilada al plató de Telecinco.

Així doncs, sembla que Ana María es va sentir traïda pel seu marit, ja que la va deixar sola en una nit molt especial per ella. Una cosa que no li va perdonar, segons deixen entreveure.

Gloria Camila sempre ha estat el gran suport d'Ortega Cano, de fet, asseguren que el torero només fa el que li diu la seva filla. Fa uns dies, Kiko Jiménez explicava que el mestre «no té veu ni vot, pensa allò que pensi Gloria».

La jove mai va rebre de bon grat l'arribada d'Ana María a la vida del seu pare, perquè entenia que era una oportunista que es movia per interès. Per això durant tot aquest temps s'ha entossudit a fer-li la vida impossible.

És més, la que va ser col·laboradora de Ya son las ocho va tenir un detall molt lleig amb la família Aldón. Fa un temps, Ortega Cano havia muntat una residència canina, on va estar treballant la filla d'Ana María. Al costat del negoci hi havia una casa prefabricada on vivia la jove amb la seva parella i el seu nadó.

Però l'ex de Jiménez es va sentir molt molesta per un detall que va obligar el vidu de la Jurado a tancar el local. I com que les despeses de l'habitatge s'incloïen dins les despeses del negoci, això volia dir que també les assumia Ortega. Una cosa que Gloria Camila no estava disposada a consentir.

▶️ José Ortega Cano preocupa con la peor noticia sobre su salud

Gloria Camila va fer un altre menyspreu a la dona del seu pare

Gloria Camila ha fet tot el possible per distanciar-se de la dona del seu pare. Per exemple, Jiménez recordava a Sálvame què va passar quan es van casar el torero i la dissenyadora. Segons sembla, la seva ex va negar-se a lliurar un regal a Ana María, dient que «jo el regal li donaré al meu pare».

Però l'enfrontament entre les dues parts de la família ha anat més lluny. Recentment, Gema, la filla de la col·laboradora de Viva la vida, confessava que tampoc tenia tracte amb la jove. De fet, alguna vegada va intentar demanar-li explicacions mitjançant un missatge per les crítiques que dedicava a la seva mare.

Imatge d'Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila durant el funeral de Jaime Ostos
Ortega Cano, Ana María i Gloria Camila en una imatge molt familiar | GTRES

No obstant això, mai va rebre resposta. Així, havien comprovat que estava bloquejada i que no volia saber res de les Aldón. Gloria Camila, en qualsevol cas, respira alleujada perquè, sap que tard o d'hora, el matrimoni del seu pare es podria trencar.