Gloria Camila, enfonsada: «Rocío Jurado no t'estimava, només ho va fer per Ortega Cano»

La 'influencer' denúncia nombrosos insults i comentaris feridors a les xarxes socials

D'un temps ençà, Gloria Camila Ortega pateix insults i humiliacions per donar suport a la seva neboda Rocío Flores. Des que la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' va veure la llum, la filla d'Ortega Cano no ha parat de rebre amenaces i improperis, que finalment s'ha vist en l'obligació de denunciar per la gravetat d'aquests.

«A veure tu qui ets per ficar-te en la vida d'una mare i una filla quan no ets ningú ni res d'elles. Que Rocío Jurado ja tenia filla, el que Ortega Cano en el seu dia no tenia i volia. Per això us van adoptar, així que millor que estiguis al marge perquè no pintes res en aquesta història. Com tu dius, ets colombiana, no filla de Rocío Jurado, germana de Rocío Carrasco i tia de Rocío Flores. Preocupa't del teu germà el ionqui que li farà més falta, dents de conill», és un dels missatges que denuncia Gloria Camila a les seves xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«La Jurado es va veure obligada per la mòmia a adoptar-vos»

«Vergonya hauria de donar-te a tu posar una foto d'aquesta dona», diu un altre missatge després de publicar la jove una foto de Rocío Jurado en el seu compte d'Instagram. «Malagraïda. Si no arriba a ser per Rociíto, tu no haguessis estat qui ets ara. Connecta les neurones que et queden perquè hauries d'agrair, no dir bajanades d'ella, o Rocío no t'estimava, només ho va fer per Ortega», diu un altre usuari.

Gloria Camila no s'ha quedat callada, i ha denunciat missatges molt durs contra la seva persona com els següents: «No ets absolutament ningú. La Jurado es va veure obligada per la mòmia a adoptar-vos. Deixa en pau a Carrasco. Si la Jurado aixequés el cap, et donava una bufetada a la cara aquesta operada que tens, no entenc com no et van tornar a l'orfenat o rebentada, no li arribes a Rocío Carrasco a la sola de les sabates», escriuen diversos dels seus 'haters'.

Gloria Camila guarda silenci després de l'últim capítol de 'Rocío' i la seva família li dona suport

Intentant que no l'afectin tots aquests insults tan lamentables, Gloria Camila guarda silenci després de l'emissió de l'últim episodi de la seva germana, Rocío Carrasco, en el qual narra com va patir una brutal pallissa per part de Rocío Flores.

Fins ara, Gloria gairebé no s'ha manifestat sobre aquest tema, tot i estar exposada en programes com a 'Supervivientes', on ha anat en alguna ocasió en qualitat de col·laboradora. El que sí que ha fet Gloria Camila és recordar a Rocío Jurado en el 'Dia de la Mare' amb aquesta foto al costat del seu pare, Ortega Cano, en el seu compte d'Instagram.

Actualment, la filla d'Ortega Cano i Rocío Jurado té un càrrec d'altura sobre el llegat de la seva mare: ha estat nomenada fa uns mesos nova presidenta de l'Associació 'Juradista', l'Associació 'Rocío Jurado, La más grande', per seguir mantenint viva la figura de l'artista 'chipionera'. A més de recolzar-se en el treball per superar aquests sots entorn de la seva família, Gloria Camila viu una gran il·lusió al costat del seu xicot, David.

La seva parella és la persona que està al seu costat en els moments complicats, com el que viu des de fa unes setmanes després de l'estrena de 'Rocío'. «Ell està, em dona suport i m'anima sempre. M'aixeca quan caic d'ànims, m'abraça sempre que sap que ho necessito, i sobretot, el més important, sé que m'estima. Per això, David, et mereixes tot el bo que et passi, et mereixes el millor de la vida. Gràcies, gràcies i gràcies», ha dit la jove en més d'una ocasió.


Comentaris

envia el comentari