Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

La Gloria Camila més «desafiant i temerària» enfonsa Fidel Albiac

Rocío Carrasco promet respondre pròximament i no deixar-se res al tinter

Gloria Camila ha esclatat, i ja no pensa aguantar més provocacions per part de la seva germana, Rocío Carrasco. Així doncs, la filla d'Ortega Cano ja no es talla i ha començat a llançar ganivets, sobretot per protegir el seu pare.

La col·laboradora de 'Ya son las ocho' no pensa permetre que Rociíto segueixi difamant al seu pare i insinuant coses com, per exemple, que és un garrepa o que està sent manipulada per ell.

D'aquesta manera, ella també ha decidit moure fitxa i ha assenyalat directament al marit de Carrasco, Fidel Albiac, igual que ja va fer el mateix Ortega Cano al seu dia. Segons el torero, Albiac és el responsable i l'autèntica mà negra que ha aconseguit distanciar Rocío de la resta de la família.

«L'únic problema que jo he tingut amb Rocío Carrasco ha estat a causa del museu de Rocío Jurado, no es va obrir per temes econòmics», explicava al seu moment. «L'he tractada sempre amb respecte», confessava.

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i Rocío Carrasco
Gloria Camila i Rocío Carrasco estan més enfrontades que mai | LND

«Sempre hi ha hagut una bona relació fins que es va unir a la seva parella i llavors és quan ells fan un garbell de totes les persones, entre els quals em trobo jo i la família Mohedano», sentenciava.

D'Albiac es limitava a dir que «sempre havia tingut bon tracte amb ell, però ells van acabar apartant. Ella no ha parlat amb cap de nosaltres».

Mentre que, per part seva, Rociíto segueix insistint que «tot s'entendrà amb la docu-sèrie. Vaig trobar el que donava explicació a moltes coses».

Primer pla de Fidel Albiac tocant-se la barbeta
Fidel Albiac, novament assenyalat com el dolent de la pel·lícula | GTRES

«A moltes coses que jo havia viscut i havia vist que no entenia en aquella època. La meva mare va voler que el trobés», remarcava.

I respecte als seus germans, deixava clar que mai no els havia fallat: «Jo no els he fallat. En aquell moment, a la germana gran se li havia mort el pare, la mare i estava vivint el que estava vivint».

Gloria Camila carrega com mai contra la seva germana i Fidel Albiac

«Cal tenir una mica de mirament. Jo no podia ni amb mi. Tot es veurà, tot té la seva explicació».

A més a més, la filla de 'la Més Gran' assegurava que si no té relació amb Gloria Camila i José Fernando és per culpa de la manipulació que exerceix una tercera persona.

«No hi ha dubte que m'hauria agradat que la cançó hagués sonat d'una altra manera. Però ha sonat amb la música que ha sonat i no em queda cap altra».

«Canviar la partitura depèn dels músics. És més complicat que tot això», sostenia. «En aquesta banda de música n'hi ha molts més que toquen».

«Al final el mestre és el mateix i crec que ja amb això ho he dit tot», carregava amb duresa referint-se a Antonio David.

Imatge de Rocío Carrasco i Fidel Albiac dins del cotxe
Rocío Carrasco i Fidel Albiac són inseparables | GTRES

Tot i això, la seva germana Gloria no sembla opinar el mateix i s'ha mostrat més implacable i honesta que mai.

«Si a la meva banda hi ha un mestre a la seva n'hi ha un altre que a vegades és pitjor que el meu, Fidel. Ella també té un mestre a la seva vida», esclatava assenyalant obertament Fidel.

«Per mi és negativa la seva influència. Es dirigia a nosaltres com els immigrants i feia uns comentaris cap al meu pare…», relatava deixant a tots impactats.

«Un cop em va preguntar quina edat tenia perquè deia que estava per a l'arrossegament», explicava la col·laboradora. Unes paraules despectives que no és capaç de perdonar la parella de la seva germana.

La filla d'Ortega Cano també revelava que Albiac trucava de manera insistent després de la mort de Rocío Jurado perquè deixessin la casa de Montealto: «Trucava per veure si havíem marxat».

Gloria Camila al plató de 'Ya son las ocho'.
Gloria Camila segueix donant la cara des del seu lloc a 'Ya son las ocho' | Telecinco

«El meu pare es podria haver quedat el temps necessari», afegia sobre això.

«Quan mor la meva mare és la segona vegada que perdem una mare. El dolor el tenim tots», sentenciava la noia.

A més a més, explicava que tot i que per aquell temps ella era molt petita, el que explica li ha arribat de part del seu cercle de confiança.

«No m'ho diran per malmetre. M'ho expliquen perquè ho he de saber. Jo he viscut coses i sé coses», sentenciava contundent.

Una intervenció que Rociíto ha descrit de desafiant i temerària. No obstant això, de moment ha preferit mossegar-se la llengua, prometent respondre els propers dies, concretament divendres.