Gloria Camila i Kiko Jiménez confirmen la seva ruptura

La filla de Rocío Jurado ha penjat un vídeo on anuncia la fi de la seva relació però sense explicar-ne els motius

Gloria Camila y Kiko Jiménez, en una imagen de archivo
Gloria Camila i Kiko Jiménez | CatalunyaDiari

 

Sorpresa majúscula la que ha donat Gloria Camila Ortega a tots els seus seguidors. Quan tot apuntava que es casaria ben aviat, ha anunciat que la seva relació amb Kiko Jiménez s'ha acabat

Ningú s'esperava aquesta ruptura, sobretot després dels molts anys que feia que Kiko i Gloria sortien junts. Sembla que la seva relació no era tan sòlida, que existien alguns problemes que desconeixíem que finalment han fet que se separin. 

Una gran sorpresa pel seu entorn i els seus seguidors 

'Mtmad', una plataforma de vídeos exclusius en línia de Mediaset, ha sigut el lloc escollit per comunicar aquesta decisió. Ha sigut la germana de José Fernando qui, en el canal que compartia amb la seva exparella, ha confirmat la notícia.

L'anunci de la seva ruptura ha estat inesperat. En el seu entorn, s'han sorprès molt, ja que semblava que la relació vivia un dels seus millors moments. Els seus seguidors tampoc s'acaben de creure que Gloria Camila hagi posat fi a la seva relació

Les imatges on la filla d'Ortega Cano confirmava el final de la seva història amb Kiko són només un avenç d'un vídeo que publicarà el dimarts 18 de setembre on explicarà tots els detalls de la seva ruptura. Encara que tot apunta que la principal causa hauria estat el desgast d'una llarga relació, hi ha qui diu que algun dels dos hauria estat infidel a l'altre. 

Gloria Camila, en una imagen de archivo
Gloria Camila, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

La parella estava pensant a casar-se

La jove, en el vídeo on explicava la difícil decisió, va voler sincerar-se amb els seus seguidors tot i el dur moment pel qual està passant. «És una situació difícil, estranya, però crec que havia d'explicar-vos-ho perquè crec que us mereixeu ser els primers a saber-ho i és el millor», va comentar Gloria Camila.  

Gloria Camila va afegir posteriorment: «Kiko sempre formarà part de la meva vida, jo formaré part de la seva, però no de la mateixa manera ni junts». Finalment, confirmava la inesperada notícia amb les següents paraules: «desgraciadament tot té un final».  Així posaven fi a una relació que tot i viure mals moments en el seu pas per l'edició de 2017 de 'Supervivientes', semblava que podria acabar en boda, sobretot després de la petició de mà que Kiko va fer en directe a Hondures.  


Comentaris

envia el comentari