Gloria Camila i Kiko diuen que la seva ruptura havia estat una broma

La parella assegura que havia estat una estratègia per promocionar els nous projectes professionals que tenen
Gloria Camila amb la seva parella Kiko Jiménez | CatalunyaDiari.cat

 

Gloria Camila i Kiko Jiménez van deixar a tothom bocabadats després d'anunciar que, de manera totalment inesperada, havien posat el punt final a la seva relació. O això, com a mínim, és el que semblava que havia donat a entendre la filla de Rocío Jurado i José Ortega Cano. No obstant això, sembla que la realitat és completament diferent.

 

La jove va enviar un contundent missatge explicant que estava travessant «una situació difícil i estranya» però la volia compartir amb els seus seguidors perquè ells mereixien «ser els primers a saber-ho». Tanmateix, les seves paraules al final eren una broma i formaven part d'una estratègia per donar publicitat als seus nous projectes professionals.

 

Una separació professional

«Kiko seguirà formant part de la meva vida, jo formant part de la seva, però no de la mateixa manera ni junts», comentava Glòria a Mtmad, sembrant tots els dubtes. La separació que anunciava era veritat, però no en l'àmbit sentimental com tots pensaven sinó en el professional, ja que a partir d'ara no compartiran canal a Mtmad i cadascú tindrà una secció de vídeos pròpia.

 

La suposada separació de la parella havia suposat un cop dur pels seus seguidors, ja que tot i les anades i vingudes que havien patit en l'etapa que van concursar a 'Supervivientes', els últims mesos no es tenia constància que haguessin patit cap crisi ni cap discussió. Així doncs, la relació seguirà i els seus seguidors poden estar més tranquils.

 

Gloria Camila i Kiko desmentint que hagin trencat la seva relació | Mtmad

 

Tot era una broma

Tot i les crítiques que havien rebut al començament i, fins i tot, haver qualificat la seva relació com «tòxica», el cert és que l'emissió del seu canal 'Como yo te amo' ha aconseguit mostrar el seu costat més còmplice, el seu enamorament i ha acabat conquistant els seus seguidors. «Què us pensàveu? Que ho deixaríem així com així? », es preguntava Kiko, desmentint la notícia de la ruptura.

 

«El que hem deixat ha estat el canal. Però ens atrevirem amb alguna cosa nova per a nosaltres i per a vosaltres», revelava l'extronista de 'Mujeres y hombres y viceversa'. «Farem els vídeos per separat, Kiko seguirà apareixent en els meus vídeos i jo en els seus, però cadascú tindrà el seu per separat», explicava Glòria Camila d'allò més entusiasmada.

 

Ortega Cano s'ho havia cregut

Els fans de la parella, però, no havien estat els únics en creure's la broma. El pare de Gloria Camila, José Ortega Cano, confessava a Europa Press que s'havia cregut la ruptura de la relació entre la seva filla i Kiko Jiménez. Per altra banda, diversos mitjans van arribar a fer-se ressò de la separació i publicar articles buscant els possibles motius de la ruptura, com un desgast de la relació o l'aparició de terceres persones.