Gloria Camila, molesta per la filtració als mitjans de l'informe mèdic del seu germà José Fernando

La jove confessa que no planeja casar-se, de moment, amb Kiko Jiménez

José Fernando y Gloria Camila, hijos de Ortega Cano
José Fernando i Gloria Camila, fills d'Ortega Cano | Cedida
 

La situació de José Fernando, el fill rebel d'Ortega Cano amb greus problemes amb les drogues i la Justícia, no sembla tenir una fàcil solució. Cada mes que passa el fill del torero rep una altra mala notícia, ja sigui a través dels jutjats —el jove no va respectar l'ordre d'allunyament en anar a visitar a Michu a l'hospital— o a través del seu entorn més proper, que sembla estar cansant-se de les seves anades i vingudes. La seva germana Gloria Camila ha hagut d'aguantar l'aiguat mentre José Fernando segueix en la clínica de desintoxicació

El dur informe mèdic de José Fernando

'Chance' ha tingut l'oportunitat d'entrevistar-la en el 'Salón Internacional del Caballo de Sevilla', on també es van reunir alguns rostres coneguts de la televisió com Jaime Peñafiel o Antonia Dell'Atte. Gloria Camila ha confessat que manté una relació més aviat freda amb Michu: «La veritat és que el que aquesta senyora o senyoreta digui m'és igual», confessa. D'altra banda, la que fos concursant de 'Supervivents' s'ha mostrat molesta amb la premsa per revelar un informe mèdic del seu germà.

Aquest informe revela que el jove pateix un tipus de trastorn psicològic anomenat «trastorn límit de personalitat» que li impedeix reaccionar amb normalitat davant alguns dels seus sentiments. «El seu dèficit intel·lectual, sumat al seu trastorn mental i el consum de substàncies, li limiten greument», assenyala l'escrit al qual ha tingut accés 'El Mundo'.

Boda de Gloria Camila i Kiko Hernández

Tornant a Gloria Camila, la filla d'Ortega Cano ha revelat que de moment no està planejant la seva boda amb Kiko Hernández i que ara se centra en les noces del seu pare, que es casa en poques setmanes. Preguntat per les paraules de Michu, que va afirmar que quan es recuperés José Fernando hi hauria casament, Gloria Camila afegeix: «Michu diu tantes coses... a veure si deixa ja de parlar una estona. Però bé, el meu pare és molt feliç, el meu germà és molt feliç i jo ho respecto».


Comentaris

envia el comentari