Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón

Gloria Camila no pot creure's l'últim moviment d'Ana María Aldón

Gloria Camila ha quedat estupefacta pel que ha fet la dona del pare

Gloria Camila viu unes setmanes molt complicades. I és que manté un tens intercanvi de retrets i missatges públics amb Ana María Aldón, l'esposa del seu pare. Ara l'ha sorprès amb el darrer pas que ha fet.

En concret, la noia ha vist que la dissenyadora ha donat un ultimàtum al seu marit. Li ha exposat la situació i li ha dit que o les coses canvien o que directament la relació se'n va en orris.

Gloria Camila és conscient del pas que ha fet Ana María Aldón

La filla d'Ortega Cano ha vist que darrerament la dona del torero ha fet declaracions molt contundents contra ell a la televisió i a la premsa. Ha volgut exposar que està farta que ell no pari de manifestar que Rocío Jurado va ser l'amor de la seva vida. És clar, perquè aquests comentaris la fereixen profundament.

Aquesta situació ha fet que Ana es trenqui completament, com va explicar la seva companya Carmen Borrego a Sálvame . En efecte, va revelar que la gaditana «està destrossada. No vol separar-se, vol estar bé amb el seu marit i que aquest li doni el seu lloc».

Tot i això, sembla que Aldón no va aconseguir que el destre fes el que demanava. Per aquest motiu, va decidir marxar de la casa que comparteixen a Madrid. Se'n va anar a l'àtic que tenen a Costa Ballena amb el seu fill petit per reflexionar i per prendre una decisió.

Ortega Cano i Ana María Aldón
Gloria Camila ja sap que Ana María ha donat un ultimàtum a Ortega Cano | GTRES

I ara s'ha revelat que, després de pensar molt les coses, li ha donat un ultimàtum al seu marit. Pel que sembla, segons ha explicat el periodista José de Santiago a Socialité, «li ha dit: «O em dones el meu lloc o pot passar el que no m'agradaria que passés»».

Així mateix, ell ha subratllat que «Ana ha explicat a Ortega que vol que li doni el seu lloc a casa. I que està farta de sentir-se, no menyspreada, però sí una mica apartada de les decisions».

Gloria ha vist que en aquest programa a més s'ha desmentit el rumor que el matrimoni fa dies que no es parla. S'ha manifestat: «Això que han dit que no parlaven durant els darrers dies i que no li agafava el telèfon, segons la germana d'Aldón, és mentida. Han estat parlant cada dia».

Gloria Camila té un retrobament inesperat

La tieta de Rocío Flores s'ha assabentat de l'ultimàtum de la seva madrastra, però ja era conscient que la situació entre aquesta i el torero és realment tensa. Bona mostra d'aquest conflicte marital és que la dissenyadora ha tornat a Madrid i una hora abans que arribés a l'habitatge el marit se'n va anar de casa. Va marxar per agafar un vol i viatjar a França amb el jove destre a qui apodera.

Aquesta decisió d'Ortega Cano ha deixat de manifest que prioritza anar a una correguda abans que anar a parlar amb la seva dona i intentar resoldre els seus problemes.

Qui s'ha retrobat amb Aldón ha estat Gloria. Aquesta s'ha presentat a casa seva i això li ha permès tornar a veure's cara a cara amb Ana María. Però no se sap què ha passat entre elles.

Gloria Camila
Gloria Camila ha tornat a veure's les cares amb Aldón | GTRES

Hi ha premsa que indica que simplement va anar a l'habitatge per recollir menjar que, de vegades, prepara l'assistenta de la família. Però hi ha periodistes que assenyalen que va ser per intentar arreglar la situació entre elles i sortir en defensa del seu pare. Sigui com sigui, caldrà esperar per sortir de dubtes i veure si el matrimoni segueix o no endavant.

▶️ Alba Santana y los problemas judiciales que podría tener por culpa de su madre Mila Ximénez