Gloria Camila participarà a 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition'

A la sisena edició del programa també s’hi incorporaran Bárbara Rey, Colate i Falete com a concursants

Les noves cares de 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition'
Les noves cares de 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition' | Cuatro

‘Ven a cenar conmigo: Gourmet edition’ ja té nous concursants. El concurs de cuina de Cuatro, que reparteix un premi de 3.000 euros  al guanyador, incorporarà ara quatre nous concursants: Bárbara Rey, Gloria Camila, Colate i Falete. Els participats d'aquesta nova edició hauran de competir, doncs, per veure qui és el que se'n surt millor entre els fogons.

Bárbara Rey tindrà dos objectius en aquesta edició

Per una banda, Bárbara Rey té un doble objectiu aquesta temporada. No solament haurà de demostrar les seves habilitats culinàries, sinó que necessita fer tot el possible per quedar a l’altura de la seva filla, Sofía Cristo, que va ser la guanyadora de la temporada passada d'aquest programa culinari de Cuatro, malgrat que realment va necessitar l'ajuda de la seva mare per poder fer un dels sopars. 

La filla de Bárbara Rey va guanyar la temporada passada
La filla de Bárbara Rey va guanyar la temporada passada | Cedida

Una jove promesa, Gloria Camila

D'altra banda, la participant més jove dels quatre concursants serà la filla de José Ortega Cano. Igual que Bárbara Rey, no és el primer cop que Gloria Camila passa per 'Ven a cenar conmigo', ja que també va assistir a la festa del sopar final del programa de Sofía Cristo. La jove haurà de demostrar, per tant, que l’edat no és cap impediment per triomfar també a la cuina.

Així mateix, hem pogut constatar que Gloria Camila ja està suficientment acostumada a les càmeres. Es va poder veure la filla de Rocío Jurado i José Ortega Cano per primer cop a ‘Supervivientes 2017’, on va protagonitzar una mediàtica topada amb Alba Carrillo i la seva mare. Actualment, Gloria Camila és col·laboradora al programa de Carlos Sobera 'Volverte a ver', a Telecinco.

Falete deixa la música per posar-se el davantal

Falete també ha passat per altres concursos de televisió. El cantant va participar a 'Splash, famosos al agua' el 2013 i a 'Tu cara me suena' el 2015, on ens va sorprendre amb les seves imitacions. Recordant les seves actuacions, podem afirmar que en la nova edició de 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition' serà un dels grans protagonistes de la temporada.

Falete demostrarà les seves arts culinàries a la nova edició de 'Ven a cenar conmigo'
Falete demostrarà les seves arts culinàries a la nova edició de 'Ven a cenar conmigo' | Cedida

Aquesta vegada, però, Falete haurà de deixar la cobla per posar-se el davantal i sorprendre els seus convidats amb les seves propostes culinàries. Segurament, la seva festa del sopar final serà una de les més sonades.

Colate, digne germà de Samantha Vallejo

Poca gent realment és conscient que la xef Samantha Vallejo, jurada de ‘MasterChef’ tant en la seva versió ‘Celebrity’ com a la de ‘Junior’, és germana de Colate. El qui va ser marit de Paulina Rubio, per tant, haurà de demostrar si les arts culinàries es porten a la sang. Podem assegurar, així, que el menú de Colate probablement serà d’alta cuina. 

Per saber el que realment passarà, només ens queda esperar l'emissió de la sisena edició de 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition' i veure quin dels quatre famosos concursants s’emportarà el gran premi de 3.000 euros.


Comentaris

envia el comentari