▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Glòria Camila perd els papers amb Belén Rodríguez: «Ets una menja culs»

La germana de Rocío Carrasco segueix anant en contra de tots aquells que li donen suport

Les gales de 'Supervivientes' amaguen un subdebat que es llegeix entre línies i que s'entén amb els tertulians que acostuma convidar la cadena en cadascuna de les seves entregues. Tot i que aquests programes haurien de servir per analitzar l'evolució o no dels participants dins de l'illa, en aquesta edició totes les mirades estan posades en la docu-sèrie de Rocío Carrasco i que, com ja tots sabem, deixa molt malament Antonio David Flores i la seva dona, Olga Moreno.

Ahir, a 'Connexió Hondures', que presenta Jordi González, vam poder veure com coincidien al plató Gloria Camila Ortega i Belén Rodríguez, la primera que es posiciona a favor d'Antonio David i la segona que des del principi ha estat molt fidel a Rocío Carrasco. Fins i tot molt abans que s'emetés la docu-sèrie i quan molt poques persones donaven la cara per ella i s'atrevien a qüestionar Flores en públic, sabent que això tenia conseqüències fatals i que et podia portar a perdre amistats i el suport d'altres companys de la professió.

De nou, ahir a la nit vam poder veure com el debat derivava cap a Olga Moreno com a personatge i no com a concursant i va ser llavors quan es va viure un dels moments de màxima tensió. Belén Rodríguez li demanava a Glòria Camila que intentés posar-se una mica en el lloc de la seva germana Rocío Carrasco, una cosa que potser l'ajudaria a entendre-la una mica i li serviria per potser acostar posicions amb ella. Un acostament que ja sembla impossible, tot i que Carrasco va afirmar que estimava molt els seus germans, encara que veia molt difícil poder tornar a acostar-s'hi, segurament per la influència que té en l'actualitat Antonio David sobre ells.

Aquest suggeriment de Belén Ro no va agradar gens a Glòria Camila i que va respondre de la pitjor de les maneres, dient a la col·laboradora que li aniria bé també deixar de ser una menja culs de Rocío Carrasco. Una acusació que va fer enfadar molt Rodríguez, que li va demanar a la jove que la tracti amb el mateix respecte amb el qual ella li parlava cada vegada que coincideixen en un plató de televisió.

És clar que la relació entre les dues tertulianes mai millorarà perquè defensen extrems irreconciliables i això indubtablement les obliga a portar-se malament, almenys davant de les càmeres. Per la seva banda, Belén ha recordat que ella preferiria no parlar d'Olga en el terreny personal, però que en ocasions les situacions la porten a això i molt més si la mateixa Olga posa en relleu la seva vida de l'exterior i que res té a veure amb el programa de supervivència.


Comentaris

envia el comentari