TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Gloria Camila, despullada al llit al costat de Kiko Jiménez

La filla d'Ortega Cano i el seu nòvio s'han fet una sessió de fotos imitant a altres parelles famoses
Gloria Camila i Kiko, imitant a Dulceida i la seva parella | Cedida

 

Gloria Camila n'ha tornat a fer de les seves. En aquesta ocasió, la filla de José Ortega Cano ha compartit al seu canal de Youtube la darrera sessió de fotos que s'ha fet amb el seu nòvio, Kiko Jiménez. El recull fotogràfic —força extens— crida l'atenció per una imatge a la qual apareixen sobre el llit sense roba i tapats només per uns llençols blancs.

 

Tot i això, no es tracta d'una fotografia original. Ja que la instantània seria el plagi d'una imatge que va publicar l'instagramer Dulceida al costat de la seva parella. Així, Gloria Camila i Kiko haurien volgut prendre com a referent aquella fotografia per mostrar la seva cara més sensual i provocativa.

Imitant les fotos de les ‘influencers’ més famoses

La fotografia de Dulceida no és l'única que la parella ha imitat durant la sessió de fotos. També han compartit una imatge emulant una fotografia de Paula Gonu amb el seu xicot, en la qual Gloria Camila i Kiko es miren fixament.

 

Gloria Camila i Kiko imitant a Paula Gonu i al seu nòvio | Cedida

 

Així mateix, Laura Escanes i Risto Mejide o Emma Stone i Ryan Gosling són altres «duets» que no s'han escapat de la imitació de la filla d'Ortega Cano i Kiko Jiménez.

 

Gloria Camila i Kiko, emulant a Laura Escanes i Risto Mejide | Cedida

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris