No la vol ni escoltar: Gloria Camila també rebutja la versió de Rocío Carrasco

La filla d'Ortega Cano s'ha sumat a la seva neboda Rocío Flores en l'estratègia d'ignorar el testimoni de Rocío Carrasco

De lluny és sabut que Rocío Carrasco fa anys que no té relació amb els seus germans, un fet que, segons ella, es deu a la relació d'aquests i el seu pare, José Ortega Cano, amb Antonio David Flores. Així, la filla de Rocío Jurado reconeix que no és capaç de tenir relació o portar-se amb ningú que hagi donat el seu suport a l'exguàrdia civil, i veient la relació que Gloria Camila manté amb la seva neboda, Rocío Flores, queda molt clar de quin costat està. Per tant, des del primer minut, les dues s'han esforçat per demostrar que formen un tàndem irrompible.

Amb l'estrena de la docu-sèrie de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', molts han sigut els familiars que han acabat donant l'esquena a Carrasco després d'escoltar el seu duríssim relat, entre ells Ortega Cano que, tot i que assegura que li guarda afecte a la filla de 'la més gran', reconeix que hi va haver certs fets que van acabar distanciant-los.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Concretament, igual que Amador Mohedano, el torero culpa Fidel Albiac d'aquesta bretxa familiar, ja que al·lega que des que va entrar a la vida de Rociíto, les coses van començar a canviar. A més, ha defensat que ell en cap moment ha donat suport a Antonio David, sinó que si ha decidit continuar mantenint la relació, ha estat pel benestar dels nens, Rocío i David Flores.

D'aquesta manera, el destre hauria evitat veure el documental, sobretot a causa dels problemes de salut, ja que certes coses podrien afectar-lo i provocar-li una pujada de tensió. Per tant, els metges li van recomanar directament mantenir-se al marge, i així ho ha complert, excepte certs detalls que li ha comentat la seva dona, Ana María Aldón. I és que la col·laboradora de 'Viva la vida' relatava que ella veia els capítols en companyia de Gloria Camila, i que només li preguntava certs detalls que no li quedaven clars al seu marit quan era necessari.

I, després que Rociíto relatés el que va passar aquell fatídic dia en què la seva filla va ser capaç de propinar-li una pallissa, a més d'acusar-la de col·laborar amb el seu pare i intentar denunciar-la, sembla que la mateixa Rocío Flores prenia la decisió de tallar tota via de comunicació.

Encara que en un principi s'havia mostrat disposada a donar-li una segona oportunitat a la seva mare, després que aquesta hagi fet públic el conflicte entre totes dues, la reconciliació ja no sembla estar entre els seus plans. Una opinió que Rociíto també comparteix, ja que en la seva entrevista al·legava que no se sentia preparada per enfrontar-se a la seva filla, i que necessitava temps.

D'altra banda, altres membres del clan dels Mohedano, com Rosa Benito i el seu ex, Amador, també han quedat bastant afectats amb el relat de la seva neboda. El germà de Rocío Jurado li donava l'esquena per complet a Carrasco després d'escoltar-la acusar-lo de ser un interessat i vendre-la a canvi de diners en més d'una ocasió.

Rosa, qui col·labora actualment al programa 'Ya es mediodía', ha passat de desmentir certs fets que ha relatat Rociíto, a oferir-li el seu suport i mostrar-se disposada a arreglar les seves diferències. Però, en canvi, no passa el mateix amb Gloria Camila, qui s'ha sumat a l'estratègia de la seva neboda Rocío Flores, que assegura que fa setmanes que no veu el documental de la seva mare, i del seu pare, Ortega Cano, de no seguir veient la docu-sèrie.

Així tot, sembla que la jove s'ha cansat de sentir la versió de la seva germana, i li ha donat l'esquena de forma definitiva, assegurant que no té temps de veure-ho. Així, ha renunciat completament a passar-se quatre hores i mitja davant de la televisió, el qual indica que ja dona per perduda la seva relació.


Comentaris

envia el comentari