Gloria Camila

Gloria Camila revela la dura malaltia que havia amagat durant molt de temps

Gloria Camila confessava haver patit anorèxia nerviosa per culpa de Kiko Jiménez

Gloria Camila no aguanta més les provocacions del seu ex, Kiko Jiménez. Així, es decidia a parlar de l'infern que va viure al seu costat.

De fet, no pensa permetre que el col·laborador ataqui la seva família i encara menys el seu pare, Ortega Cano.

«Diem que Antonio David ha viscut de Rocío Jurado i Rocío Carrasco», argumentava a 'Ya son las ocho'. Insinuant que el seu ex no es quedava enrere en aquesta comparació.

Muntatge de Gloria Camila amb Kiko Jiménez
Gloria Camila i Kiko Jiménez van ser parella durant quatre anys. | Catalunya Diari 

«L'únic que fa és parlar i malparlar de la meva família», sentenciava. «Durant tres anys, ho ha passat molt malament perquè aquest senyor anava als platós i em posava a parir i parlava malament de la meva família», confessava la jove.

«Per culpa d'aquest senyor he tingut anorèxia nerviosa, he arribat a 47 quilos. He hagut d'anar a psicòlegs i fer moltes coses que no he explicat mai», revelava el seu terrible patiment.

Primer pla de Gloria Camila.
Gloria Camila ha confessat el seu calvari amb Kiko Jiménez. | GTRES 

«He vist com ha aprofitat una crisi matrimonial que s'ha desmentit per fer mal», carregava contra Jiménez.

Però el col·laborador de 'Sálvame' s'ha desmarcat completament d'aquestes greus acusacions.

«No em sento responsable en absolut d'aquests problemes, la veritat és que m'ha sorprès molt que m'acusi directament a mi», explicava.

Gloria Camila parla sobre l'infern que va viure al costat de Kiko Jiménez

«M'imagino que ho haurà de demostrar», argumentava fent servir les mateixes paraules que Antonio David utilitzava en el seu moment per desmentir les acusacions de maltractament que pesaven en contra.

«Que tirin d'hemeroteca i recordin que aquesta família parlava de mi després de la ruptura. Tots parlaven meravella de mi», apuntava.

«Sempre he estat al peu del canó. Ningú es preocupa de demanar-li comunicats mèdics, els informes de psicòlegs als quals ha acudit...», prosseguia mostrant-se força afectat per les seves paraules.

A més, defensava la seva feina, al·legant que està en tot el seu dret a opinar i comentar sobre el tema. «Només he parlat d'una cosa que ha comentat la dona del seu pare, que tots parlàvem aquí... Vinc aquí a fer la meva feina», es defensava.

Imatge de Gloria Camila i Rocío Flores anys enrere
Rocío Flores era coneixedora del patiment de Gloria Camila. | GTRES 

«He participat en els concursos més vistos, sense esmentar-la per res... Perquè tu ara vinguis a dir-me que per què parlo de tu», li replicava.

Una altra que no ha dubtat a sortir al rescat de Gloria ha estat Rocío Flores. Confirmava les paraules de la seva tia, i assegurava conèixer de primera mà el seu patiment, ja que va estar al seu costat. «La primera persona a què acudeix Glòria quan passa tot això soc jo», explicava.

«Ho va passar molt malament. Vaig parlar amb ella aquella nit per telèfon i li vaig fer agafar un avió de matinada encara que tenia pànic a volar sola».

De fet, assegura que la filla d'Ortega Cano arribava a estar «una setmana a casa seva, incomunicada». «Cada vegada que li trucava algú, li dèiem que estava fora d'Espanya».

Les xarxes tampoc no han trigat a fer ressò d'aquesta terrible confessió de Glòria, però molts li han retret que, havent viscut això, no hagi estat capaç d'empatitzar amb la seva germana.

«Una pena que Gloria Camila sàpiga què és tenir anorèxia nerviosa per culpa d'una relació de parella tòxica, però no sàpiga ni posar-se un mil·límetre a la pell d'aquesta germana seva. A més, que conviu amb un trastorn ansiós-depressiu per una cosa força pitjor», retreien.

«La que ven consells... Fora rancúnies, la gent canvia. I prefereix tenir contacte amb qui li va fer la vida impossible a Rocío Jurado i a Rocío Carrasco. Fes-t'ho mirar, filla!».