rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

Gloria Camila torna a atacar a María Patiño

El motiu de la pugna ha estat l'enfrontament entre Andy i Lucas i els pares de Gabriel Cruz, després que Patiño es posicionés a favor dels darrers
Gloria Camila en una imatge d'arxiu  | GTRES

 

Tot sembla indicar que Gloria Camila té molt de temps lliure. Això o que María Patiño tenia raó quan li va dir que vivia constantment en el conflicte i que sempre estava «pensant malament dels altres». El quid de la qüestió és que, malgrat haver afirmat que mai pensava ni treballar ni parlar per al programa ‘Socialité’, les constants al·lusions de la filla de la més gran al programa de Mediaset fan més per augmentar la seva audiència que les notícies del seu espai televisiu.

 

L'últim dard enverinat de la petita dels Ortega Jurado al programa conduït per María Patiño es va produir fa uns dies, més concretament el passat diumenge, quan va saltar la polèmica d'Andy i Lucas i els pares de Gabriel Cruz.

 

  

Gloria Camila va llançar un parell d'indirectes a María Patiño

Va ser aleshores quan la presentadora va optar per mostrar el seu suport públicament als pares del nen assassinat a Andalusia. «No s'ha d'oblidar el dolor d'aquests pares i, a més, no es pot fer servir la foto d'un menor sense el consentiment dels seus tutors, estigui el nen amb ells o no», van ser les paraules pronunciades per Patiño.

 

Unes paraules que no van semblar agradar-li a Gloria Camila, ja que, després de l'emissió del programa, va publicar un Stories en Instagram, amb una foto seva i el següent missatge: «Moltes vegades la premsa ha tret les cares de menors, també han tret enregistraments de telèfon sense consultar, difamant informació… Perquè doneu lliçons ara?».

 

 

 

Imatge del Stories publicat per Gloria Camila | Instagram / @gloriacamilaortega

 

 

Però la filla d'Ortega Cano no es va quedar aquí, ja que uns minuts abans, durant l'emissió de ‘Socialité’, havia penjat una altra foto seva acompanyada de la pregunta «sempre es t _ _ b _ o és cosa meva?». Ara, doncs, només caldrà esperar per comprovar si la periodista torna a posar a Gloria Camila en el seu lloc, perquè de ben segur que Patiño no demorarà massa la seva rèplica.  

 

Imatge del post de Gloria Camila | Instagram / @gloriacamilaortega

 

 

  

  

  

 

 

 

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris