Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Gloria Camila trenca el silenci i respon a la pregunta que més li fan ara

La 'influencer' ho ha explicat tot i s'ha defensat de les crítiques

Fa una setmana, va saltar la notícia que afirmava que Gloria Camila havia estat triada per participar en una sèrie de televisió a 'Televisión Española', ja que la filla del torero és una enamorada del món de la interpretació i per a ella és un somni complert. Des de fa molts anys, Gloria Camila té una gran passió per la interpretació, per això anys enrere va intentar estudiar alguna cosa relacionada, però per circumstàncies de la vida no va poder fer-ho, ja que la seva família estava passant per un mal moment. La filla d'Ortega Cano ha canviat molt.

Actualment ha decidit no aparèixer més en els mitjans perquè no vol parlar mai de la seva vida privada en els platós, motiu pel qual quan ha de fer alguna cosa ho fa a les seves xarxes socials. Diversos mitjans van confirmar la seva presència a la nova sèrie de TVE, anomenada 'Dos vidas'. Això va suposar un gran enrenou mediàtic perquè molts la van criticar i la van acusar d'intrusisme laboral.

Dies després, alguns mitjans van afirmar que finalment Gloria Camila no anava a interpretar cap paper en la sèrie, encara que tot indicava que aquesta notícia no era certa i que la 'influencer' havia aconseguit aquest paper. Després de diversos dies sent notícia, la filla del destre ha decidit parlar per aclarir diverses coses, però sobretot ho ha fet per defensar-se de les múltiples crítiques que ha anat rebent des que es va informar sobre aquest assumpte de la sèrie.

Com és habitual, la filla de José Ortega Cano ha utilitzat les seves històries d'Instagram per explicar tot el que passa; en primer lloc, la jove ha confirmat que després de molts anys d'esforç ha complert el seu gran somni.

Gloria Camila confirma la seva participació en la sèrie

«El que es porta molts dies dient ja es pot confirmar. Se m'ha donat l'oportunitat d'estar en una sèrie», ha començat dient Gloria Camila, així ja és un fet real que ha debutat en el món de la interpretació, i no pot estar més feliç.

Després de confirmar la notícia, els seus detractors li han enviat nombroses crítiques molt dures. «Òbviament he passat càstings i tot, que no vull que ningú s'ho prengui a males... Sense més, m'han donat l'oportunitat de fer una sèrie amb TVE, que és una cadena que em sembla meravellosa i la trama i la història és increïble. I ja us confirmo que estic súper contenta, que tinc ganes i estic aprenent molt, l'equip és meravellós», ha explicat la 'influencer'.

La jove ha resolt el misteri de com va arribar a la sèrie. Com sol ser habitual en aquest tipus de papers, Gloria Camila ha hagut de passar diversos càstings fins a ser l'elegida. Diversos actors i actrius han criticat molt aquesta decisió de TVE. A 'Sálvame', Teté Delgado va declarar que és una falta de respecte que la jove exerceixi sense ser actriu. En canvi, altres com Marisol Ayuso o Mar Regueras no s'han mostrat molt descontentes. «Gràcies als que creuen i confien en mi, donaré el 200% i alhora estudiaré un màster», ha respost Gloria Camila a les seves xarxes socials, defensant-se de les crítiques i afirmant que seguirà formant-se acadèmicament.

Cal recordar que Gloria Camila està graduada en Disseny de Moda. El seu primer treball en televisió va ser a Telecinco com a reportera de 'Volverte a ver', programa presentat per Carlos Sobera. Després de diversos anys intentant arribar al més alt, la 'influencer' ha complert el seu somni i contra tot pronòstic formarà part de l'elenc d'aquesta nova sèrie que s'emetrà l'any 2021 a TVE.