IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Gonzalo Miró, desfet després de trencar amb Malú

La seva relació es va refredar en tenir poc temps lliure i van decidir posar punt final

Gonzalo Miró y Malú
Gonzalo Miró i Malú | Cedida

Després de tres anys de relació, Gonzalo Miró i Malú van acabar el seu festeig fa una mica més d'un mes. Des de la ruptura, l'exparella no ha volgut donar detalls dels motius, ja que els dos són molt discrets i mai els ha agradat comentar res sobre ells, ni tan sols quan estaven junts. Segons Vanitatis, un amic de Gonzalo Miró va confirmar la ruptura de la parella i va explicar com ho estava passant el seu amic «És cert que han trencat. Gonzalo està, com és lògic en aquests moments, una mica tocat, però recolzant-se en tot el seu nucli dur que som els seus amics»

Malú porta una rutina molt moguda que no li permet centrar-se, com li agradaria, en la seva vida personal, ja que no té temps. Com sabem, la carrera musical de la cantant està tenint molt èxit i Malú dedica molt temps de la seva vida en això per millorar professionalment. Cal recordar que a més, és una de les 'coach' de 'La Voz', un programa musical de Telecinco.

El més important: l'exparella de Malú, Gonzalo, està bastant enfonsat per la separació amb la cantant. Algunes fonts properes a ell afirmen que està tocat i que això pot ser a causa que, a diferència de la cantant, la vida de Miró és molt més pausada i tranquil·la, no té tantes responsabilitats ni tant volum de treball, treballa en alguns programes de televisió i de ràdio de caràcter esportiu que sembla que li va molt bé.

Gonzalo Miró y MalúA
Gonzalo Miró i Malú | Cedida

 

El jove té més temps lliure per pensar i aquest podria ser un dels motius pels quals li està costant tirar endavant. A més, Gonzalo sempre s'ha mostrat molt proper a ella i asseguren que estava molt enamorat. No obstant, Miró segueix amb la seva vida amb normalitat, encara que una mica més decaigut. Esperem que el jove pugui superar la ruptura amb Malú i que en pròximes trobades el puguem veure molt més animat.


Comentaris

envia el comentari