Gonzalo Sierra és la nova parella i pare del fill d'Elena Furiase

El seu xicot manté una gran amistat i toca a la mateixa banda que el fill de Lolita Flores

Fotografía de Gonzalo Sierra en Instagram.
Fotografia de Gonzalo Sierra a Instagram. | Instagram

 

  

La vida d'Elena Furiase, la filla de Lolita Flores i Guillermo Furiase, ha canviat ràpidament en molt poquet temps després de la gran notícia del seu embaràs. La jove que espera el seu primer fill, està molt feliç perquè serà mare i per la relació que manté amb Gonzalo Sierra, la seva parella.

El pare del bebè és fill d'una periodista i d'un arquitecte, té cinc anys més petit que ella i és un apassionat de la música. De fet, toca a la mateixa banda que el germà de Furiase, amb qui té una gran amistat, i té centenars de seguidors a Instagram.

Probablement, la parella s'hauria conegut a La Moraleja, una localitat madrilenya, ja que ambdós viuen allà. En relació a això, ella ja va avançar a la revista 'Lecturas' de la setmana passada que està a punt d'emancipar-se i que podria fer-ho junt amb Gonzalo.

Gonzalo Sierra, amant de l'art i l'aventura

A Gonzalo Sierra li agrada viatjar, veure món i les aventures. Ha estat en llocs tan recòndits com Hawaii, s'ha atrevit a viure noves experiències i practica esports com el surf i l'skate. Un estil de vida molt interessant i ple d'emoció que sembla que li agrada a Furiase i que segurament també agradarà els seus familiars.


Leo Perugorría i Javier Suárez, dues de les anteriors parelles de la filla de Lolita Flores també eren músics, sigui per casualitat o perquè li agraden els artistes. El que sí que està clar és que la seva vida no podria anar millor, no para de sorprendre amb bones notícies que han fet que sigui un nou tema de l'agenda mediàtica.

Fotografía de Gonzalo Sierra en Instagram.
Fotografia de Gonzalo Sierra a Instagram. | Instagram

Elena ha complert el seu desig

La jove està embarassada de dos mesos, així que ha aconseguit el seu desig: tenir fills abans de complir 32 anys. Ho ha aconseguit i, a més, just va entrar en estat de gestació quan acaba de fer els 30. Furiase ja va comentar als mitjans que la seva mare volia ser àvia i els seus altres estimats també estan contents per aquesta bona notícia, encara que no s'ha parlat gaire del seu embaràs davant les càmeres. 


Comentaris

envia el comentari