rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El govern de Navarra censura una cançó de Shakira

El tema «Te espero sentada» ha estat censurat en el marc del programa Skolae en considerar que promou la violència de gènere | Els professors navarresos hauran d’abstenir-se de mencionar la cançó a classe
Shakira va abraçar un fan durant un concert i s'hi va fotografiar | CatalunyaDiari.cat

 

Males notícies per a Shakira. Darrerament semblava que tot anava sobre rodes per a una cantant colombiana immersa en el cèlebre i sorprenent ‘El Dorado World Tour’. Ara, però, la parella de Gerard Piqué torna a situar-se al focus de la polèmica després que la seva cançó «Te espero sentada» hagi estat censurada a Navarra.

 

El programa Skolae, promogut i dissenyat pel govern navarrès, creu que la cançó esmentada promou la violència de gènere entre els joves i per això ha optat per censurar-la. La iniciativa, que també censura cançons d’Amaral, Dani Martín, Pitbull, Melendi o Juanes, vetlla per integrar la igualtat de gènere al sistema educatiu i, per tant, els professors navarresos hauran d’abstenir-se de mencionar aquestes cançons a classe.  

 

Shakira, censurada a Navarra

Ha estat la dràstica decisió que ha adoptat la diputació navarresa. Consideren, en aquesta línia, que ‘hits’ com els esmentats —o, concretament, cançons com «Sense tu no sóc ningú» d’Amaral— impulsen la violència masclista.

 

Navarra, una comunitat especialment afectades per les múltiples agressions sexuals que es registren durant les festes de ‘San Fermín’ o pel mediàtic cas de ‘La Manada’, vol tallar d’arrel amb aquesta problemàtica. Per això mateix, doncs, seran els professors els primers que hauran d’eludir la menció d’aquestes cançons durant seves classes amb menors d’edat.

 

La censura trenca el bon moment de Shakira

I és que després de superar el seu problema a les cordes vocals, la cantant colombiana estava travessant un moment idíl·lic. Enmig del seu ‘Dorado World Tour’, Shakira havia viscut experiències de tota mena emocionant-se en un concert a Bogotà, fent les delícies dels fans deixant-los pujar a l’escenari o acudir al Monumental de Buenos Aires per visitar els jugadors de River Plate amb els seus dos fills, Milan i Sasha.

 

 

La censura a les classes navarreses, però, cau com una llosa sobre el dia a dia de la cantant, que estava en un dels seus moments  professionals més dolços.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris