App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

El canvi decidit de la reina Letícia que ningú ha observat en un any

La monarca ha deixat enrere una de les seves peces favorites

La reina Letícia
Fa més d'un any que Letícia no utilitza una de les seves peces preferides | Gtres

2019 va ser un any de revolució per a lareina Letícia. La dona del rei va introduir un gran canvi en el seu estilisme, que aleshores va passar completament desapercebut. Aquest nou detall s'ha estat mantenint durant aquest 2020. És possible que no es tracti d'una casualitat i que la monarca hagi deixat de lluir una de les peces que més va utilitzar en el passat.

La reina Letícia és molt curosa amb el seu físic, poleix al més mínim detall tot el referent al seu aspecte. Els seus estilismes acostumen a ser dissenyats per a ella, tractant d'enaltir tota la seva figura. Si hi ha alguna cosa que no li acaba de convèncer, la rebutja.

Adéu definitiu a les minifaldilles

La reina sap el que li queda bé i el que no. Per aquest motiu, Letícia ha decidit que no vol ensenyar els genolls i ha anat deixant ben guardades les minifaldilles que tant li agradaven en la seva època com a Princesa d'Astúries, algunes d'elles bastant criticades.

Concretament, des del 2018 no apareix públicament amb aquesta peça de vestir. La tendència és fidel des de maig d'aquest any. Ni el 2019 ni el 2020 l'hem vist els genolls en un sol acte.

Probablement Letícia no estigui molt contenta amb els seus genolls i és per això que prefereix ocultar-los. En la desfilada de les Forces Armades que va tenir lloc a Logronyo, va portar un abric de Carolina Herrera en color rosa amb estampat floral i que havia estrenat només tres setmanes abans.

Des de llavors, Letícia ha rebaixat el llarg de les seves faldilles considerablement. Probablement això ho hagi fet per seguir a la moda i vestir de curt, però seguint el seu nou ritual de no deixar mostrar cap dels seus dos genolls.

Amb l'arribada de l'estiu i de l'extrema calor que sotmet a diverses localitats espanyoles, Letícia haurà de triar si continuar amb les seves faldilles mitjanes o si tornar a les minifaldilles. Cal recordar que els reis es troben de gira per diverses províncies d'Espanya. Encara no han hagut de suportar les altes temperatures, però quan ho facin es podrà veure si  Letícia realment ha deixat les minifaldilles o si es tracta d'una curiositat.