Fotomuntatge de Gerard Piqué i Clara Chía a la festa de Kosmos.

Clara Chía avança per la dreta a Shakira: el que ella sí que pot fer amb Gerard Piqué

L'empresa de Gerard Piqué, Kosmos, ha celebrat el seu sopar d'empresa | Chía és una més dels amics de Piqué, quelcom que Shakira mai va aconseguir

Doncs sembla que el rumor que circulava sobre el fi de la relació entre Gerard Piqué i Clara Chía s'ha desmentit del tot. Un rumor que assegurava que l'exjugador del Barça i la jove havien decidit tancar aquesta breu etapa de les seves vides, després que se'ls veiés fa uns dies a tots dos discutint en ple carrer.

Tanmateix, només uns dies després, els veiem marxar de viatge junts a Praga, on l'exparella de Shakira va participar en un conegut torneig de pòquer. Sembla, doncs, que l'any 2022, de moment, no té previst separar-los.

Gerard Piqué i Clara Chía, junts a la festa de Kosmos

I és que han tornat a ser enxampats junts per les càmeres al centre de Barcelona. Aquesta vegada per assistir al sopar d'empresa de l'empresa de l'exfutbolista, Kosmos, on també treballa la seva xicota.

Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.
Gerard Piqué i Clara Chía, de festa per Barcelona. | Twitter

Segons ha explicat el paparazzi Jordi Martín al programa llatinoamericà El Gordo y la Flaca, tots dos «s'ho van passar molt i molt bé. A Gerard Piqué el vam veure somrient, feliç i molt a gust».

Ha començat explicant que la parella va arribar al lloc de la festa cap a les 9 de la nit en cotxe. «Van entrar junts i abraçats al lloc en què els estaven esperant tots els companys de feina».

Una celebració que va durar unes sis hores, fins a les tres de la matinada. «Van sortir tots molt eufòrics, cantant i saltant», ha assegurat. I a més, ha volgut remarcar quelcom sobre la nova parella de l'esportista. «És la primera vegada que veiem una Clara Chía bastant eufòrica, divertida, relaxada i molt còmoda en l'ambient de Piqué amb qui té molt bona relació».

Fins i tot, quan tots dos anaven cap al cotxe i l'exblaugrana ja era dins del cotxe, el paparazzi ha destacat que Chía i els amics de Piqué «jugaven com si fossin uns adolescents».

Un fet que contrasta força amb la seva anterior parella i mare dels seus dos fills, la cantant Shakira, que mai no va demostrar tenir una bona sintonia amb el seu entorn. I és que, fins i tot, l'anomenaven 'la patrona' «per no participar en aquest tipus de jocs», ha explicat Jordi Martín.

Uns minuts més tard, i donant la festa per finalitzada, la jove estudiant s'acomiadava dels amics de la seva parella i marxava en cotxe amb ell.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp