Primer pla de Belén Esteban

La gran inversió de futur que vol fer Belén Esteban lluny de la televisió

La col·laboradora ha fet un gran sacrifici per la seva filla Andrea

Belén Esteban sempre ha retret al seu ex, Jesulín, que no s'hagi fet càrrec de la seva filla gran. De fet, ella és qui ha pagat els estudis d'Andrea a l'estranger, i no eren gens barats

«S'ha estat estalviant més de vint mil euros a l'any entre la matrícula i la resta de despeses que genera la carrera acadèmica d'Andrea a Anglaterra», comentaven.

Muntatge Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro és molt diferent de la mare. | GTRES 

«Belén és qui s'ha fet càrrec de tot, i està orgullosa de la seva filla perquè ha tret unes notes magnífiques, de matrícula d'honor», exalçaven la noia.

La filla d'Esteban i Jesulín estudiava la carrera de Comunicació Audiovisual al prestigiós centre Birmingham Metropolitan College, un dels més exclusius del Regne Unit. Allà és on va conèixer la seva parella, Daniel.

Sembla que la jove causava una gran impressió entre els seus professors i companys com «una alumna excel·lent; estudiosa, intel·ligent, que treballa molt bé en equip».

Així, la defineixen com una noia «molt propera, bona companya i poc amiga de gresques i discussions».

Captura de Belén Esteban presentant la seva nova secció a 'Sálvame', «Lo de Belén».
Captura de Belén Esteban presentant la seva nova secció a 'Sálvame', «Lo de Belén». | Mediaset 

En definitiva, una jove molt discreta i tranquil·la que no té res a veure amb la seva germana Julia o els seus mediàtics pares.

Motius suficients perquè Belén Esteban se'n senti orgullosa. Sempre que ha pogut, la col·laboradora ha donat la cara per la nena.

Encara que s'ha vist limitada en nombroses ocasions per la promesa que li va fer de no parlar-ne a la televisió. Però això no vol dir que estigui indignada amb el comportament de Jesulín.

Per començar, la col·laboradora no entén com el torero és capaç de pagar les operacions estètiques a Julia Janeiro, la filla que tenen en comú amb María José Campanario. Però no la carrera a la seva altra filla.

«A una li paga els pits, però a l'altra ni la carrera», li retreia.

«Aquí es veu qui són fills de segona. Gràcies per res. I a la seva dona no la fico, però arriba un moment que no puc més», assegurava.

El sacrifici que Belén Esteban ha fet per la seva filla Andrea

«Quina sort tens que la teva filla no em deixi parlar perquè si em deixés et cauria la cara de vergonya», advertia Jesulín.

Tot i això, la de Paracuellos mai ha volgut entrar en polèmiques. Fins i tot, ha defensat la seva filla Julia dels atacs que ha rebut després de complir la majoria d'edat.

«Des d'aquí sempre he defensat Julia i ho sabeu tots. Ho faig perquè crec que és una nena de 18 anys, que no ha fet res, i crec que ha tingut crítiques molt dures. Però jo, si tinc tres fills, els ajudo als tres per igual», manifestava.

Captura de Belén Esteban amb els primers entrevistats de la seva nova secció 'Lo de Belén'.
Captura de Belén Esteban amb els primers entrevistats de la seva nova secció 'Lo de Belén'. | Mediaset 

Amb aquesta clara intenció i davant l'actitud del seu pare, Esteban està més que disposada a garantir el futur de la seva Andreíta.

Ara que viu el seu millor moment professional, sembla que ha decidit invertir en el més important per a ella: el seu futur.

De fet, ja feia alguna pista després de conèixer-se que el de Ubrique havia comprat un pis a Julia.

Muntatge de fotos d'una storie de Belén Esteban sobre la filla i un telèfon mòbil.
Muntatge de fotos d'una storie de Belén Esteban sobre la filla i un telèfon mòbil. | CatalunyaDiari 

«La meva filla viu amb mi i estic encantada de la vida, però el dia de demà es voldrà independitzar o se'n voldrà anar amb el seu xicot», explicava Belén.

«Però si a una l'ajuden... Em crida l'atenció que tingui un pis a Getafe. Tant me fa un pis a San Blas, on jo he viscut, que un al carrer O'Donnell. Però si en tens dos que són més grans d'edat... Home!», esclatava contra el seu ex.

Per això, i segons informava Diego Arrabal al seu canal de Youtube, la col·laboradora de 'Sálvame' hauria volgut rescabalar Andrea pagant-li un pis.

Així, li hauria comprat un apartament a Madrid on podrà gaudir de certa independència.

Encara que són pocs els detalls que se'n coneixen. No se sap si la jove ja s'hi ha mudat o si ho farà en companyia del seu xicot.