Gran polèmica amb una discoteca de Sant Cugat que celebra una festa sobre la Passió de Crist

El moment més criticat i polèmic ha estat quan la persona que representava Jesucrist s’ha posat a ballar reggaeton

 

Amb motiu de la celebració de Setmana Santa, una discoteca de Sant Cugat del Vallès va voler ambientar l'espai divendres passat amb una celebració sobre la passió de Crist, sota el nom 'Divendres al cel'. Segons informa 'El Confidencial Autonómico', la discoteca Teatre Sant Cugat-Night Scene, estava totalment decorada com si fos una església. A més, durant el 'show', es va fer fins i tot una processó amb soldats romans i natzarens, on no podia faltar Jesucrist amb la creu.

 

Amb tot aquest espectacle, hi ha hagut persones que s'han sentit ofeses per com s'ha tractat la tradició religiosa. Sens dubte el moment més criticat i polèmic ha estat quan la persona que representava Jesucrist, amb la creu, la túnica blanca i una corona d'espines, s'ha posat a ballar reggaeton amb uns moviments que cridaven bastant l'atenció, tal com es pot veure al vídeo que els mateixos assistents a la festa han difós per les xarxes. 

 

La gent a qui no li va agradar gens aquest «espectacle» han volgut denunciar els fets dient: «el que ha succeït és una burla cap a la religió cristiana, cap als seus creients i cap al que realment significa la celebració de Setmana Santa». La discoteca ha respost amb una disculpa: «no era la nostra intenció ofendre a ningú», i amb tota la polèmica generada s'ha vist obligada a suspendre l'acte que tenia previst l'endemà, amb la mateixa temàtica.