El gran temor de Sofia Suescun: «Tinc por que es mori la meva mare»

La 'reina dels realities' va saltar a la fama gràcies a 'Gran Hermano' junt amb Maite Galdeano, qui estaria patint malalties greus

Maite Galdeano y Sofía Suescun
Maite Galdeano i Sofia Suescun acudeixen juntes als esdeveniments   | Instagram @sofia_suescun

Sofia Suescun, tot i les diferències que ha mostrat a vegades en directe amb la seva mare, hi està d'allò més unida. La jove, coneguda com a 'reina dels realities' de Telecinco, tot i que el maletí de 'DH DÚO' se li ha resistit, va saltar precisament a la fama de la mà de Maite Galdeano. Probablement aquesta forta unió neix de la seva dura infància, marcada pels maltractaments del seu pare a la seva mare. 

Acostumada a rebre crítiques per l'excessiva protecció de Galdeano, Sofía ha defensat sempre la seva mare per sobre de tot i de tothom. La jove s'ha mostrar sempre valenta davant d'aquells qui titllen la seva mare de maleducada, però és més fràgil del que sembla. La seva mare és qui li dóna força i, alhora, seria la seva debilitat si li faltés. Sembla que Galdeano pateix malalties greus, segons ha explicat Sofía a la revista 'Lecturas'.

La seva gran por

Sofia ha desvetllat la seva gran por. «Temo que es mori la meva mare», confessa la jove amb angoixa. Galdeano pateix malalties greus que poden acabar amb la seva vida en qualsevol moment, segons la seva filla. «Mai vull dependre tant d'una persona», continuava, però sembla que la seva mare és un pilar fonamental per a ella.

Sofía Suescun i la seva mare, a 'Gran Hermano Dúo'
Sofia Suescun y Maite Galdeano, en 'Gran Hermano Dúo' | Telecinco

 

Algunes veus han qualificat d'«espectacle televisiu» la relació que mantenen mare i filla, en molts casos per la fredor de Maire amb Sofia. Però la jove sempre ha defensat que la seva mare és al seu costat quan la necessita. 

Sense anar gaire lluny, el passat dijous la de Pamplona va ser expulsada de la casa de Guadalix i la seva mare no estava al plató per a rebre-la, ja que havia preferit operar-se les bosses dels ulls. Lluny de mostrar-se ofesa per la situació, Sofía va justificar-la i s'ho va prendre com un aprenentatge personal: «La meva mare em dóna amor a l'hora de la veritat. Ara m'entreno per estar sola en aquesta vida, per ser forta quan pugui perdre la meva família». 

Galdeano, un obstacle en les seves relacions de parella

Maite Galdeano sempre ha estat criticada per posar-se enmig de les relacions de la seva filla. Tots els homes que han passat per la vida de Suescun s'han hagut de veure les cares amb la seva mare o escoltar les seves crítiques envers ells.

Però una vegada més, lluny d'enfadar-s'hi, la jove allibera de culpa Maite i ho atribueix a la seva actitud: «La meva mare no impedeix res. El meu error és comentar-li els problemes que tinc amb les meves parelles com a una amiga. M'és igual que parli de la intimitat dels meus exnòvios. Critica situacions que ella ha viscut». 

Primera aparició pública de Sofia Suescun i Maite Galdeano a 'Gran Hermano' | Telecinco

 

La devoció que demostra Sofia per la seva mare és resultat d'un fort vincle entre mare i filla arran de situacions molt difícils que totes dues han viscut: «Aquelles imatges que tinc gravadíssimes al cap, de la meva mare arrossegada a cops, són la meva vivència», recordava Suescuen durant el seu pas per 'GH DÚO'. Fins i tot van arribar a viure en un centre d'acollida per a dones maltractades. Experiències que les han fet fortes, però sempre juntes.


Comentaris

envia el comentari