La grandíssima polèmica que pot enfonsar la catalana Bad Gyal: «Em sap greu»

L'artista s'ha disculpat a les xarxes socials poc després d'estrenar cançó

La jove cantant catalana Alba Farelo, més coneguda com a Bad Gyal, el 12 d'abril de 2020
Bad Gyal ha demanat disculpes just després d'estrenar nova cançó | Cedida

La jove Alba Farelo, més coneguda amb el seu artístic de Bad Gyal, va estrenar fa tan sols dos dies un nou 'remix', «Tu eres un Bom Bom», amb el qual l'artista catalana intenta igualar o superar l'èxit del seu darrer 'hit', «Alocao». Ara bé, la col·laboració amb el panameny Kafu Banton podria enfonsar aquest somni. 

La polèmica esclatava poc després de l'anunciada estrena, i és que la filla d'Eduard Farelo ha rebut atacs de tota mena, i fins i tot algunes acusacions d'homofòbia. El motiu: una cançó que Kafu va estrenar fa anys, «Pato», i que conté missatges ofensius cap a la comunitat LGTBI. Les crítiques reiterades han obligat la jove a reaccionar a través de les xarxes socials

Captura de pantalla de les disculpes de Bad Gyal compartides a Instagram el 12 d'abril de 2020
Les disculpes de Bad Gyal compartides al seu perfil d'Instagram | Instagram

Bad Gyal, obligada a disculpar-se

«Em sap greu si algú s'ha sentit ofès o decebut per la meva col·laboració amb Kafu», ha escrit l'artista, que ha recordat que ella sempre s'ha compromès a no treballar «en cap projecte homofòbic». «No vull que la meva música fomenti faltes de respecte ni res que no concordi amb els meus valors», ha insistit Bad Gyal. 

En aquest sentit, ha assenyalat que la polèmica cançó es va estrenar ara fa 20 anys (ella té 23), tot i que ha reconegut un error del seu equip per no documentar-se suficient. Farelo ha assenyalat que Panamà és un país on encara perdura l'homofòbia, però ha destacat que el mateix Kafu lluita per canviar la seva imatge.

«Tothom té dret a canviar», ha insistit. Una polèmica que amarga l'alegria inicial per la seva nova cançó, però que no ha evitat que el 'hit' es converteixi en un dels més escoltats del moment. 


Comentaris

envia el comentari