Les grans companyies telefòniques pujaran les seves tarifes

Argumenten que, a causa de l'augment de prestacions i serveis, es veuen obligats a incrementar els preus
Movistar, Orange y Vodafone volverán a subir sus tarifas este 2018
Movistar, Orange i Vodafone augmentaran les seves tarifes pel 2018 | Cedida

Amb les últimes decisions de Movistar, Orange i Vodafonde, sembla que les companyies telefòniques s'han posat d'acord per modificar les seves tarifes de preus. Les tres grans empreses han anat realitzant lleugers augments durant el 2017, que, de mica en mica, han anat comprometent els seus clients. Ara, pel 2018, anuncien encara més increments. 

 

«Donarem més volum de dades als clients i això té un preu», advertia Laurent Paillassot, directora executiva de Vodafone, qui anunciava que, per poder mantenir les demandes dels usuaris, incrementaran les prestacions que ofereixen, però amb l'increment respectiu dels seus costs. 

Telefònica, 5 euros més

 

Tienda Movistar
Un establiment de Movistar | Cedida

 

Telefònica presenta un dels augments més notables entre les companyies del sector. Des d'inicis de desembre va anunciar que els plans de Movistar Fusión augmentarien, a causa de les millores en telefonia fixe i mòbil, Internet i televisió, les quals constaran d'un increment de la velocitat de connexió i dels gigues contractats.

 

Amb aquesta decisió, els paquets de Movistar Fusión+ Ocio, Fusión+ Fútbol, Fusión+ Ficción total, Fusión+ Fútbol, Fusión+ Premium, Fusión+ Premium Extra, Fusión +4 Premium, Fusión +4 Premium Extra y Fusión +4 Premium patiran un increment de 5 euros, convertint-se amb obligatori pels clients, qui de no voler-lo pagar, hauran de donar-se de baixa de la companyia. 

Orange, uns números idèntics

 

Orange, como Movistar, también subirá sus tarifas
Tenda Orange | Cedida

 

Orange seguirà els passos de Movistar, encara que esperarà fins febrer per fer-los oficials. Per la seva part, la companyia francesa aplicarà els increments en els seus costos en les tarifes Orange Love, afectant, en concret, a Orange Love Esencial, Love sense límits, Love Família sense límits i Love Família Total. 

 

De la mateixa manera que la companyia espanyola, Orange augmentarà els seus preus en 5 euros, representant una pujada de 60 euros a l'any. Cal destacar que una de les tarifes més accessibles de l'empresa és Canguro, amb un preu de 50 euros al mes, mentre que Love Família, una de les més cares, arriba als 135 euros al mes. 

 

Vodafone desvelara el aumento muy pronto

 

Uno de los establecimientos físicos de la compañía
Establiment de Vodafone | Vodafone

 

Vodafone va ser la primera a anunciar els augments pel 2018, els quals no arribaran, en algunes ocasions, a les xifres de les seves competidores, incrementant 3 euros al mes les seves tarifes. Concretament, es veuran afectades les Vodafone One S i M. D'altra banda, sí que arribarà als 5 euros la pujada de la tarifa Vodafone L.

 

La decisió no ha estat ben rebuda entre els seus clients, molestos amb anterioritat per la decisió de la companyia de cobrar 2,5 euros per cada gestió per problemes de línia o consultes. Aquesta decisió va convertir a Vodafone en la companyia telefònica amb menys satisfacció per part dels seus clients, la qual és perseguida de prop per Movistar i Orange, els tres monstres de la telefonia local.Comentaris

envia el comentari