URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Grans retencions a les carreteres catalanes durant l'operació tornada

Durant tot el Dilluns de Pasqua hi ha previst el retorn de centenars de milers de vehicles
Imatge de les retencions a l'AP-7, al peatge de la Roca del Vallès | CatalunyaDiari.cat

 

L'AP-7, la C-16 i l'N-340 concentren aquest migdia de Dilluns de Pasqua les principals retencions en l'operació tornada de Setmana Santa. Segons dades del Servei Català de Trànsit (SCT), a les 16 hores destaquen els 42,3 quilòmetres de congestió a l'AP-7 sud, a Maçanet de la Selva en direcció a La Roca (Granollers). També hi ha 28,5 quilòmetres d'aturades a l'AP-7 a l'altura del peatge de Martorell en sentit nord, concretament del quilòmetre 200 al 171, en un carril habilitat en sentit contrari a l'habitual. A l'altura del Castelldefels i en direcció a L'Hospitalet de Llobregat les cues arriben fins als 17,2 quilòmetres a la B-23 hi ha quinze quilòmetres amb circulació molt congestionada al municipi del Papiol en direcció a l'Avinguda Diagonal de Barcelona.

Paral·lelament, l'N-340 de tornada de la Costa Daurada registra fins a nou quilòmetres de cua a Coma-ruga (Baix Penedès) i 3 quilòmetres de retencions a Altafulla (Tarragonès), tot i que han arribat a ser fins a sis. També s'estan produint retencions de tres quilòmetres a l'Ametlla de Mar en direcció Tarragona. Pel que fa a les comarques gironines Fins a les quatre de la tarda d'aquest Dilluns de Pasqua ja han tornat 465.000 vehicles (75% dels 620.000 previstos) a l'àrea metropolitana de Barcelona.

 

Podeu consultar les últimes novetats sobre l'estat del trànsit al compte de Twitter del Servei Català de Trànsit, o a la seva pàgina web, on queden reflectides totes les incidències viàries.

 

Imatge de les retencions a la sortida de l'AP-7 a Torredembarra | CatalunyaDiari.cat