Graven a Chabelita mentre es banyava nua amb un amic a la piscina d'un hotel

Després que un empleat els cridés l'atenció haurien pujat a una habitació per seguir en una actitud «molt afectuosa»

Isa Pantoja en una imagen de archivo.
Isa Pantoja a una imatge d'arxiu  Gtres.

Després del mal tràngol de la seva separació amb Alberto Isla, semblava que Isa Pantoja havia recuperat la il·lusió amb el cantant Omar Montes. Una distracció de Chabelita, però, podria demostrar que els seus dies amb Montes estarien a punt d'acabar, si és que algun cop veritablement han estat junts. 

El presentador temporal de 'Sálvame' Kiko Hernández explicava només començar el programa que havien arribat a la redacció unes fotografies i vídeos bastant comprometedors de Chabelita que qüestionarien la seva actual relació. 

Una nit boja en un hotel

L'error de l'ex d'Alberto Isla hauria començat quan es va deixar veure a un reservat acompanyada d'un amic que es diu Juan Férnandez i un altre noi que respon al nom d'Álvaro. Tots tres s'acabarien separant i serien Juan, que s'assembla molt físicament a Alejandro Albalá, i Chabelita els qui haurien anat a passar la nit a un hotel de Matalascañas, Huelva.  

Isa Pantoja junto a su amigo Juan y otro joven
Isa Pantoja amb el seu amic Juan i un altre noi   | Sálvame

 

Abans d'anar a dormir, però, tots dos haurien decidit banyar-se despullats a la piscina de l'hotel. Eren prop de les 4 de la matinada quan es van capbussar sense roba a la piscina, formant tal escàndol que diversos clients van gravar l'escena des de les terrasses de les seves habitacions i després haurien compartit les imatges a les xarxes o entre els seus contactes.  

La cosa entre els dos es va posar tan tòrrida, que després que el personal de l'hotel els cridés l'atenció, van pujar a l'habitació per continuar amb la festa. Un cop dalt, s'haurien fet noves fotos i vídeos tan explícits que van deixar bocabadats als col·laboradors de 'Sálvame' quan Kiko els hi va mostrar. No se sap segur que feien els dos joves a les imatges, però el presentador va assegurar que estaven en una actitud «molt afectuosa».  

A Omar només l'interessaria la fama

Mentre Isa Pantoja s'ho passava d'allò més bé amb un altre noi, a 'El programa del Verano' apuntaven que Omar podria haver reprès la seva relació amb la seva exparella. Així, el cantant hauria preparat un muntatge amb Isa Pantoja per fer-se famós i aparèixer a televisió.  

Una de les reporteres del programa de Telecinco confirmava que l'ex-xicota l'hauria animat a continuar amb la falsa relació: «Ha dit a la seva ex-xicota que segueix amb Isa per continuar avançant a la seva carrera musical i que ella no l'importa gens.»  


Comentaris

envia el comentari