Graven Miguel Ángel Revilla anant en contra direcció pel centre de Santander

Els fets van succeir la nit de Nadal
Miguel Ángel Revilla defensa que no hi ha cap problema lingüístic a Catalunya.
Miguel Ángel Revilla | CatalunyaDiari.cat

 

El president de Cantabria, Miguel Ángel Revilla, va ficar-se amb el seu cotxe en contra direcció per un carrer del centre de la capital càntabre i es va convertir en protagonista involuntari a les xarxes per un enfrontament amb veïns i gent que passejava per la zona.

 

Segons ha explicat 'El Confidencial', els fets van succeir la passada nit de Nadal, el 24 de desembre, i poc després es van fer virals unes imatges que es van enregistrar sobre el moment de l'enfrontament i on es veuen crits i fins i tot insults cap al president càntabre.

 

El polític va ser enxampat al carrer de Peña Herbosa, un corregut carrer de la ciutat on hi ha ubicats diversos bars i locals d'oci, i que en una nit com la de Nadal estaven plens de gent que van ser testimonis dels fets.

 

En sentit contrari per Santander

Quan Miguel Ángel Revilla va circular en sentit contrari pel carrer, un grup de joves va intentar apropar-s'hi per dir-li que estava anant en contra direcció, però un altre grup de joves va ser més agressiu i li van començar a retreure la seva acció i a cridar-li que «això no es podia fer».

 

Alguns dels joves fins i tot criden «Que bufi, que bufi!», donant a entendre que el polític podria haver begut durant la nit. Davant d'aquesta ofensiva, Revilla va preguntar si «estava anant en direcció contrària», però l'ambient ja havia pujat de temperatura i alguns dels joves el van començar a insultar i a dir-li «pallasso»

Miguel Ángel Revilla explica el que va passar

El polític va explicar hores després que, si va entrar en contra direcció per aquell carrer, va ser per entrar a la seu del govern a Santander, ja que el carrer per on normalment entra, estava tallat al trànsit i la Policia Local desvia el pas de vehicles per una altra zona. 

 

Revilla no creu que estigués fent «res il·legal» i assegura que la seva consciència està «tranquil·la» perquè és una cosa que ha estat fent durant un temps, tant ell com altres persones que es troben en la mateixa situació. 

 

Segons ell, l'única diferència és que ara l'han gravat i l'han insultat, però accepta que és una cosa que «arriba amb el sou». El president de Cantàbria ja ha avisat que la propera nit de Cap d'Any tornarà a fer la mateixa maniobra perquè haurà de tornar a la seu del govern espanyol.Comentaris

envia el comentari