Greu error si guardes la llet a la porta de la nevera

La llet s'ha de guardar a la part central, amb els altres productes làctics

Si ets dels qui guarda la llet a la porta de la nevera, estàs cometent un greu error. El portal Good Housekeeping ha publicat una guia on explica com s'han de guardar els aliments de forma correcta. La llet, com la resta de productes làctics com els iogurts, el formatge o la mantega, s'ha de col·locar a la part central.

A la porta només s'hi han de posar els productes que tinguin conservants naturals, com els condiments, les melmelades i els sucs, perquè és la zona més càlida i la que experimenta més canvis de temperatura. Aquesta és la raó per la qual la llet no s'ha de posar en aquest espai: corre el risc que es passi abans del compte.La col·locació ideal de cada producte, segons el portal britànic, seria la següent:

—Els prestatges superiors estarien reservats per als aliments que no s'han de cuinar, com l'embotit i les sobres.

—A la part inferior s'hauria de posar la carn crua i peix cru, perquè és la zona més freda de la nevera. Aquests productes necessiten mantenir-se frescos i s'evita que degotin sobre altres productes, col·locant-los baix.

—Les verdures, hortalisses i fruites haurien de guardar-se en els calaixos de la part inferior.

La distribució ideal de la nevera segons el portal Good Housekeeping | Good Housekeeping

 

Altres recomanacions per a altres productes molt habituals


La temperatura ideal del frigorífic és d'entre 1 °C i 4 °C. Mai no s'han de posar aliments calents a la nevera perquè provoca que la temperatura pugi de manera general i pot intoxicar altres aliments. Les cebes i els tomàquets tampoc han d'anar a la nevera. Segons Buzz 60, els tomàquets perden sabor i la ceba afecta el gust d'altres productes. També aconsella posar els alvocats en una bossa de paper oberta i a fora de la nevera.


Comentaris

envia el comentari