ÚLTIMA HORA

🚨 Els sindicats dels Mossos demanen a la Generalitat que convoqui la Junta de Seguretat

ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

La guanyadora de 'La Voz', Alba Gil, va ser una de les ballarines de Maria Isabel a Eurovisió

Va acompanyar a la cantant 'Antes muerta que sencilla' a la versió infantil del certamen musical

 

 

La cinquena edició del reeixit format musical de Telecinco, 'La Voz 5' ha arribat al seu final i ha deixat a Alba Gil com la seva legítima guanyadora. L'aposta de Manuel Carrasco que, com informa 'Vanitatis', ha destacat per la seva qualitat a l'escenari i per la seva capacitat i versatilitat va aconseguir enlluernar al jurat i l'audiència, imposant-se a la resta dels finalistes.

 

No obstant això, el que ningú sabia és que el seu pas pel programa musical no era la seva primera incursió en el món dels escenaris televisius. La guanyadora de 'la Voz' havia format part del grup de ballarines d'una altra cantant.

 

El seu moment estel·lar com a ballarina a Eurovisió Junior

En concret de Maria Isabel, la jove que va enlluernar el país amb el seu famós 'Antes muerta que sencilla'. Això va passar el 2004, quan la cantant va representar a Espanya en la versió juvenil d'Eurovisió.

 

En aquell temps, l'Alba també va provar sort com a candidata i, encara que va ser seleccionada, al final l'oportunitat va recaure en Maria Isabel i el seva enganxosa cançó. No obstant això, guanyadora de 'La Voz', va aconseguir fer-se un petit, però molt destacat espai com a part del grup de ballarines que la van acompanyar fins a la ciutat de Lillehammer, a Noruega, on va tenir lloc aquesta versió del programa.

 

Ara, gairebé 10 anys després, l'Alba ja no és una joveneta i està feta tota una dona. Als seus 25 anys, irromp amb força al mercat musical i, gràcies al seu triomf al programa, ha aconseguit deixar enrere la seva feina en un bar i signar amb Universal Music España, un contracte discogràfic que promet marcar un abans i un després a la seva vida.

 

Curiosament, malgrat la seva joventut, Alba ha tingut una vida intensa: està casada, té un nadó i està molt compromesa amb la seva família. De fet, aquests van ser els motius després de la gran el·lipsi que hi va haver des de la seva participació a Eurovisió fins ara.

 

Imagen actual d'Alba Gil, guanyadora de 'La Voz 5' | Cedida

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris